yoyo túra

2008.09.21 Vasárnap, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:48:00

Távolság

18.33 km Szint: 612 m

Tempó

12:26 p/km (4.82 km/h)

Edzésleírás

UNIQA túra Judittal. Amit nemtudok neki elégszer megköszönni,hogy nem hagyott ott , Ugyanis mondtam neki ,hogy menjen nyugodtan , de nemakart ..Aztán elértünk ahhoz az ell ponthoz ahol ketté válik a 29és a 19 . én is a 29 re neveztem ,de egyszerűen még az is nehezemre esett ,hogy gyalogoljak . Teljes merevedés a farizomban ,a láb nem engedelmeskedik ,olyan mintha becsípődött volna valami ..Szóval búcsúzkodtunk .mondtam Juditnak nem tudok vele menni,mert nagy kárt teszek magamban ,Még igy gyalogolva csak csak haladtunk ,felfelé pl tök jól ,de síkon kinszenvedés volt . Erre megfogta a kezem ,és azt mondta akkor ő is velem jön, nem megy a hosszúra ,ott egye a fene a 29 kilit tök jól érezzük magunkat. az Egri vár makkettnál pl ijjászkodtunk , Rengeteget nevettünk de főleg a járásomon ,állitólag mint egy béka úgy mentem :) No mindegy azért mire beértünk egészen jól jártam . Eggyesek szerint lehet ülőideg zsábám van ...majd jól utána nézek a tüneteknek mindjárt .. Stevenek hálás köszönet a fuvarért ,és gratula a 3 helyhez ,mert hogy tök jól ment neki . Nekünk is jó volt ,itt most szó szerint vonszolhattam a testemet . a kutyás ház na erről cak pár mondatban,mert felhúzom magam .szóval az udvar tele kutyával mindenfelé kosz mocsok lomok csontok szerte széjjel vagy 10 kutya ,de lehet több is ,közlük kettő kicsi döglötten feküdt ,Szörnyülködésünkre kijött az ember ,ő is majdnem olyan volt mint a kutyák ,szóval azt mondta a kutyák ölték meg a kicsiket . Persze .... Lényeg a lényeg vissza felé piszkosúl takaritotta az udvart ,és a kiskutyák sem voltak ott . A túra viszont remek volt jövöre büntetek :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:48:00 18.33 12:26 4.82 612 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 5732 napja

köszönöm szépen a gratulákat :)))))))

Elek ! Te is nézz utána kérlek a bajodnak :( Mert hipp hopp itt van a január cillagom :P

Bolyhika ííííííí
nyaff képe

nyaff 5732 napja

 Best Friends Ugye Elek! Nem is értem, miért kellett ezen meghatodni, mintha Ő nem ugyanezt tette volna fordított helyzetben!








Elek képe

Elek 5732 napja

Cillagom, gratula. pihenj kicsit, én is próbálok, nekem a derekamtól indul végig a combomon:)
AZ, hogy Judit veled tartott, nem igazán lepett meg. Te sem hagytál el a hegyen az éjszakában:)
atom képe

atom 5733 napja

yoyoka, tényleg menj el gyógytornászhoz/masszőrhöz! Mielőbbi jobbulást neked!
pen képe

pen 5733 napja

Mutasd meg okosembernek, gyorsabban helyre rakja mintha magától javulgat. Jobbulást! :o)
mateve képe

mateve 5733 napja

Jobbulást a 'hátsó' fronton! Remélem mihamarabb rendbe jössz.
mjoci képe

mjoci 5733 napja

Amit beirtam idö az kb. amikor elindultam otthonról, csak nekem még a belvárosból ki kellett futnom. Az iskolából valamivel 9 után jöttem ki. 

yoyo képe

yoyo 5733 napja

Igen Joci !
Amint láttam Te jóval előbb indultál ,pedig simán utól kellett volna érj visszafelé ,mert mi rövideztünk végül ..kiváncsian várom a blogodat, merre tekeregtél cillagom :))
mjoci képe

mjoci 5733 napja

Gratulálok és jobbulást, kár hogy nem futottunk össze, én azért néhány extra kilivel megfejeltem a napot.
Gandi képe

Gandi 5733 napja

Cillagom, ha becsípődés, akkor látogass meg valami gyógytornászt/masszőrt/csontkovácsot! Nekem egy gyógytornász segített, mikor becsípődésem volt, és eléggé el tud durvulni...
yoyo képe

yoyo 5733 napja

Köszi sipi !
Becsipődés lehetséges,de nem idegzsába ! Hidegfront nem izgat enegm ;) megnéztem a neten mit ír ,nem olyan tünetek ,meg a derekam nem fáj. inkább lentről a hátsó combizmomból jön fel a fenekemig . Igazából már napok óta vacakolt ,de tegnap jól megdolgoztattam a 2.5 kilin . Remélem tényleg nem komoly ,esetleg majd egy masszőr még jót tehet velem..hmm nemtudom nem volt még ilyen sérülésem nyirmi .
Sipi képe

Sipi 5733 napja

Kár hogy nem tudtunk erről , ez rövidebb táv nekünk való , hmm.. pár éve voltam arra ( Egri vár makett ) , elég elhanyagolt , az "állat-tartókat" nem kell bemutatni sajnos......
Jobbulást !  becsípődés lehet szerintem is ( hidegfront ? )

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!