yoyo futás

2012.10.23 Kedd, 08:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

08:23:00

Távolság

57.2 km Szint: 1451 m

Tempó

08:48 p/km (6.82 km/h)

Edzésleírás

Szomor Túra !

Szomor - Kakukk-hegy - Anyácsai-tó - Zsámbéki Színházi Bázis - zsámbéki Romtemplom - Óriások lépcsője - Bab-kút - Török-kúti-völgy - Kilátópont (251m) - Ördög-völgy - Epöl, Kőszikla - Epöl - Bajna, Őr-hegy - Csimai-dűlő - Öreg-nyulasom - Gyarmatpuszta - Gyermely, Szőlőhegy - Gyermely - Szomor

ködös /napos /ködös  idő volt szinte egész nap,de ez a túra még így is valami csodaszép.   egyedül rajtoltam.el ,aztán Szilvike felhívott,hogy látott elfutni ,kár hogy nem megyünk együtt. Mivel nagyon fáztam nem vártam meg,viszont vissza mentem a rajtba , hopp +1kili,de nem baj.

Nem sokkal a 2.rajt után meg páttyal futottunk össze,de őt nem féltettem majd úgyis utól ér.  Szilvi ment mint a rakéta,nekem kicsit gyors is volt,14 kilinél búcsú,mivel ők a 23 on mentek Gyurival. Egyedül komfortosabb volt menni,Bab kútnál egy nagy dűlő tetején volt a 3.pont 16,5 nél Zoli még nem ért utól ..aztán a pontőr fiú mondta,hogy itt a kerítésen át kell tovább menni . Mondom is magamba,hogy milyen érdekes eddig nem erre ment a túra,de biztos változtattak rajta. Már vagy 2 kilit jöttem lefele,mikor megéreztem,hogy baj van, a 23 as távon voltam. A srác előttem meg is erősített ebben,hogy hamarosan Szomoron leszünk :) De bakker én délután ötkor akarok Szomoron lenni nem most . A két pontőr srác minek küldött leeeeee . Felhívtam Zolit merre van,mer hát ez se ér má utól estig se :P ,,mondta hogy elhagyta Bab kutat,és ha vissza mászok megvár. Vissza mentem fél óra múlva értem be +4kilit belerakva  :)

innen aztán szebbnél szebb részeken haladtunk,volt egy akkora szántás,hogy a fél hegyoldalt betakarta,és egyetlen szál napraforgó virított rajta.Zsenge zöld valamik kelnek már a földből ,a szürke ködtakaró alatt. Nagyon szeretem ezt a túrát szerencsére mivel ünnep napon van mindíg eltudok menni . Az ellátás remek, pogácsa, kókuszrúd.tea,alma ,mézes pálinka,különféle házi lekvárokkal,virsli, a célban zsíroskenyér tea,

Zoli Gyarmatpuszta előtt robbantott,így jól otthagyott  itt már éreztem,hogy pont ezzel az öt kilvel van a bajom ,erre nem készültem ,csak az 52,2 re mer má a célba lennék :)  Érdekes,hogy alig voltak futók,pedig közel van,és nagyon futható a túra.  Még mindíg nagyon ajánlom mindenkinek ,jó a szalagozás is végig,itiner is alig kell,monnyuk én most kivétel voltam ,ezt ne nézzétek ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
08:23:00 57.2 08:48 6.82 1451 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Csike képe

Csike 4233 napja

Atya gatya, Yoyooka, kedden egy 57 kilis futás????

Én meg bent rohadok a gyárban?

Gratulálok!

kkoos képe

kkoos 4239 napja

Cillagom láttalak!  Loholtál Szilvi után. Sajnáltam, hogy nem tudtam menni, de a csajokkal megtoltuk a Kézdy10-t, nagyon tetszett nekik, különösen mikor mondtam nekik, hogy na most kezdjünk el futni a lefeléken.

yoyo képe

yoyo 4239 napja

úgy jött ki,hogy az 1351 hez hozzáadtam 100 métert a 4kilire ;) 

igen rossz irányba tereltek,kivételesen mentem volna mint kés a vajba :) lásd sprigipincék után is ,,nem úgy mint egyesek :PPPP

 

pátyalso képe

pátyalso 4240 napja

Amúgy a papíron 1351 m szk van,én 1485 métert mértem,neked hogy jött ki az 1451-es érték??:-)

pátyalso képe

pátyalso 4240 napja

1óra 20 perc alatt andalogtam 8 kilit !!!!!

A buszok sűrűnjártak a lekésett járatig csak ez után már az utsó busz jött,és 3 óra múlva.

Yoyo most sem tévedt el,avagy kivételesen most nem:-)),hanem rossz irányba terelték !

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4240 napja

hát nem gondoltam volna, hogy Te el tudsz tévedni :-))

gratika

yoyo képe

yoyo 4240 napja

jóvammmá Zolbaba cak nem mindegy ,hogy a túrán vagy eltévedve,és mint egy vadló rohansz , a szintidőér ,vagy andalogsz ráérősen a buszhoz nulla pontér  :PPP

 

köszi Gergő !

Bzony cilagom és milyen fini házi volt  :)

Gandi képe

Gandi 4240 napja

Pálesz? Cillagom, mit hagytam ki? :-) Gratula!

pátyalso képe

pátyalso 4240 napja

Én még a túra után,mert elment a busz és nem akartam 3 órát dekkolni Szomoron még,átgyalogoltam Zsámbék buszpályaudvarig,ami +8,1 km.

Így nekem meglett a 60 km,én nyertem:-))

Legközelebb,mint én a sörre Epölön kérdezz rá a srácra a ponton,és nem mész el Anyácsáig:-)

De jó volt ,szép volt,köd volt ,nap volt,és még pálesz is volt ! Gratika Yoyoka !!

gergő képe

gergő 4240 napja

már vártam a beírást :). még szilvi nélkül is elkavartál, mi lett volna vele? :)) jól behúztad! lehet jövőre kipróbálom én is ezt a túrát! grattula yoyo!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!