yoyo futás

2013.01.28 Hétfő, 13:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:20:00

Távolság

15.9 km

Tempó

08:48 p/km (6.81 km/h)

Edzésleírás

épp ma gondoltam rámhogy már 1 hete kb,hogy megrendeltem a cipőmet,lehet,hogy ma fog jönni,mikor pont szabadnapos vagyok,,,és fél kettőkor meg is jött :) Már amúgy is fel voltam öltözve ,így csak felkaptam a lábamra és huss huss :)

Na mondom Üveg hegy ide vagy oda,én felviszem a Nagy-szénásra ,az aszfaltot végig mekocogtam,de a szénást már nem.A tegnapi több száz kirándulónak túrázónak nyoma sem volt,csak az én lábnyomaim vezettek felfelé a porhóban. Fent aztán levettem a cipőt a lábamról és előre dobtam ,azután levettem a másikat is,és mellé dobtam , mert a vakitó fehérségben legyen má egy kis szín ..közben a  meleg lábam ledöngölte a havat, és enyhén ráolvadt a jégre :) Na kibohóckodtam magam ,indultam lefele , de végül meggondoltam nem szivatom magam a piroson a Hosszú-árokba  ,utána meg jöhetek fel ,,inkább ráfordultam a kékre ,és a keleti oldalon lejöttem a szénásról tovább a  kékre a Zsíros-hegy felé  ,majd a sárgán tovább ahol  szálalást végeztek tök fura lett az erdő ,,a sárgán  lementem egy darabig,majd újra vissza tértem a kékre,  majd kiértem a házakhoz ,és már az aszfalton lemehettem volna ,de berántott az erdő ,és  megint fementem   a Szénásra . Igazából teszteltem is a cipőt,hogy minél tovább kint legyek kicsit bizsergett a lábam újja benne, de a méret szerintem tökéletes.  Nem volt nagy edzés  értéke a futásomnak , hiába volt benne 2x a szénás majdnem végig meggyalogoltam ,mer ma aztcsináltamamiténakarok :P  2x  jó nagyot el is estem :)


 

 

 

 

 

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:20:00 15.9 08:48 6.81 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Sárcipő képe

Sárcipő 4142 napja

Ha egy kis vidámságra vágyom, Téged kereslek az oldalon :-). Nagyon vagány csajszi vagy! Kívánom, hogy ez a cipő is olyan jól kiszolgáljon, mint az előző!

kkoos képe

kkoos 4142 napja

Csavart neki! :D Grat a cipőhöz!

gergő képe

gergő 4143 napja

áááá a jól bevált cascadia :). vicces, de ma pont én is majdnem levettem a cipőt a hóban, mert olyan klassz puha bársonyszőnyeg volt a jános hegyen is a szűz hó..

yoyo képe

yoyo 4143 napja

Köszi potika rendi vagy :)

Látom olvastál a sorok között Zolikaaaaa,,neked cimeztem :PP

pátyalso képe

pátyalso 4143 napja

Gratika a cipellőhöz ! És megjegyeztem,amit meg kell jegyeznem a miheztartás végett :-)))

 

potika képe

potika 4143 napja

Gratula nagyon ügyi vagy :-)  

Sok sok km futást az új cipőben :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!