retisonic futás

2013.03.24 Vasárnap, 08:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:13:43

Távolság

34.87 km Szint: 122 m

Tempó

05:33 p/km (10.80 km/h)

Edzésleírás

BSZM 4. nap Balatonfüred-Balatonakarattya

Mikor reggel felkeltem, nem hittem el, hogy ilyen idő létezik március végén. Szakadó hó és erős szél. 20 perccel a rajt előtt értünk Füredre, mert csak lassan tudtunk haladni a csúszós úton. Mikor a kocsiból kiszálltam, el is ment a kedvem a futástól olyan retek idő volt. A tervezett cuccban nagyon fáztam, így kabát, sapka, kesztyű fel, és már indultunk is. Az első 6 km rémálom volt a szembeszéllel, a pofába csapó jégdarával és a csúszós úttal. Nem hittem, hogy ezt a mait végig tudom csinálni, kezdtem csüggedni, 8 km-nél megálltam pisálni, ezalatt rendeztem a gondolataimat, meggyőztem magam, hogy menni fog, és ha nagy a gáz, akkor Jancsi levált az első váltóponton. Hál istennek csillapodott a hó, és az út már csak vízes volt, egyre jobb kedvem lett. Még az sem tudott letörni, hogy frissítésnek jégkását adtak.:) A váltópontnál már rendben voltam, mondtam is Jancsinak, hogy nem lesz gond. Letoltam egy gélt meleg teával, aztán tovább. Az almádi dombtól féltem, de ledaráltam, és Jancsi is ott volt a tetején, frissítővel várt, ez nagyon jól jött. 22-től már ment az egyenletes 5:30-as tempó, arra vigyáztam, hogy ne vigyen el a lendület, mert féltem a végétől meg az emelkedőtől Kenesén. A 22-es frissítőnél egy kis izókása meg banán lecsúszott, a 29-esnél még egy gél meg egy kis jég.:) A kenesei domb 32-nél simán megvolt, onnan meg már mertem gyorsítani 5 perces tempóra. Nagyon jó volt befutni, főleg, hogy ott várt a család! Jancsi még ment egy 4:25-ös utolsó szakaszt, de így is egy hellyel hátrébb csúsztunk, így 10. helyezést értünk el a kategóriánkban. Ahogy figyeltem, a mai napon kb. mi voltunk az egyetlen páros, aki nem osztotta fel a távokat. Sőt olyan párost is láttam, akik nem váltóhelyen váltottak. Szerencséjük, hogy már nem a havas részen volt, mert megdobáltam volna őket hógolyóval.

Hatalmas élmény volt ez a BSZM így párban, de épp elég volt.:) Ja, és így megvolt életem első 100 km-es hete. Most már kicsit bizakodóbban nézek az április 14-i maraton elé, mert egész jól bírtam a strapát a 4 nap alatt.

Részletek

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:13:43 34.87 05:33 10.80 122 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

kiscsoki képe

kiscsoki 4099 napja

Többször is találkoztunk és mindig okosan és kontolláltan futottál. Erőlködésnek nyoma nem volt rajtad. Jól toltad! Gratula!

rodriguez képe

rodriguez 4099 napja

Gratulálok Balázs, kemény 4 nap áll mögötted/mögöttetek! Gratulálok a 100-as héthez is... Szerintem egyáltalán nem alaptalan a bizakodásod, jó lesz az a maraton...

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4099 napja

Gratulálok :-)

Nem is látszottál futás-kedvetlennek reggel :-)

 

running Laca képe

running Laca 4099 napja

Nagyon kemény vagy!! Gratulálok!!!

torolt_7792 képe

torolt_7792 4099 napja

gratula a 4 napért és a 100 kiliért!!!!!

legközelebb újra megpróbáljuk egy nap alatt ;)

galagyuri képe

galagyuri 4099 napja

Buszke vagyok Rad! A 4 napert es kulon a maiert! Nagyon eros vagy!!

zozo.m képe

zozo.m 4099 napja

gratulálok, hogy megcsináltátok párosban. Okosan futottál! most már csak egy jobb időben kell bízni. EGÉSZSÉGEDRE! Nagy vagy Bajnok!

bejcsi képe

bejcsi 4099 napja

Gratulálok! Nagyon ügyes voltál! :)

 

szuszu képe

szuszu 4099 napja

Gratulálok! Nagyon szépen nyomtad mind a 4 napon. A maraton is szuper lesz.

Felszerelések

Adidas Supernova Glide 4