Pepe88 bringázás

2013.06.17 Hétfő, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:00:00

Távolság

79.07 km Szint: 970 m

Tempó

02:17 p/km (26.36 km/h)

Pulzus

Átlag
133
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

Végre elkezdhetek bringás km-ket gyűjteni. Kár, hogy csak 4 napom van rá kint :(

 

Az idő tavaszias, télies. Rövidben indultam, de 30perc után felvettem a kartyűt, mert az erdei szerpentiken fáztam (főleg lefelé). Így már oké volt. Az útminőség és az autósok türelme/hozzáállása továbbra is elképesztő. Kicsit akklimatizálódtam én is, mert kaptam egy piros lámpát, ami csak egy gyalogos miatt volt. Én annak ellenére sem mentem tovább, hogy a gyalogos átment és emelkedő volt, inkább megálltam rendesen. Megnéztem útközben egy tavat, amiben volt egy kisebb sodrás és ki is volt írva, hogy fürödni tilos. Itt gondolom komolyabban veszik a dolgokat, úgyhogy a szerdai úszást nem oda tervezem. Fura lesz hazamenni...

 

Kall-Gemünd-Heimbach-SCHMIDT-Strauch-Kesternich-Einruhr-Gemünd-Schleiden-Gemünd-Kall

 

Kinéztem magamnak a neten egy kört, Gemünd felé mentem, mivel arra már voltam egyszer és sík. Gemündig tényleg sík volt (5km), aztán amint ráfordultam a Heimbach felé vezető útra kezdődtek a dombok. Mondjuk sejtettem, hogy ez lesz, de bíztam benne, hogy találok sík utat. 3 hegyecskét másztam meg. Egyik sem volt Dobogókő, de az ismeretlen körülmények miatt (nem tudtam meddig tart, mikor meddig tart) nehezek voltak. Viszont viszonylag simán mentek, tök jól voltam 60km után is, ezért miután végetért a köröm úgy döntöttem elmegyek Schleiden felé és azon az úton jövök vissza, amerre szombaton átmozgattam. Akkor Schleidenbe berobogtam egy hosszú lejtőn, amit kinéztem magamnak domb/hegy edzésnek és leakartam most tesztelni. Össze tudtam volna hasonlítani a többivel. Viszont 150méter után inkább úgy döntöttem, hogy köszönöm nem és viszonylag síkon (kis meredekségű,nagytányéros emelkedők voltak azért) hazagurulok. Jól ment ez is, ellenszél is volt,emelkedő is a végén, de nem volt gond.

 

Kezdek bizakodni bringa terén is....emelkedőket ugyan nagyon economy-ban nyomtam, de simán mentek. Holnap azért remélem síkabb pályát találok!

 

Frissítés: első 2órában szép lassan megittam 0,8l izót. Majd 2óránál megettem egy powerbar csokit és hozzá 0,5l vízet. A maradék 1órában pedig elkortyolgattam a maradék 0,2-0,2dl izót és vízet. Ismét lett volna gyomorgond, ha megyek futni. Valamit ki kéne rá találni a jövő szezonig. Pedig mostmár mindent a szakirodalom szerint csinálok, híg az izó és mindig iszok rendesen a kajára, mégis. Holnap lehet kipróbálom izó nélkül..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:00:00 79.07 02:17 26.36 970 70 0 160 133
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

SchZol képe

SchZol 4001 napja

Tudod jól megy mostanában a meló, szóval vettünk egyet kilóra :D

Pepe88 képe

Pepe88 4001 napja

Ismerve, hogy mennyire nagy bringások természetesen egy hegy tetején van. Ma is útba esett Schmidt, de most egy másik irányból másztam fel rá..áááá, de szidtam őket :)

alonso képe

alonso 4001 napja

Zoli nem mondtátok hogy városotok is van?:)

SchZol képe

SchZol 4001 napja

Szívesen tekernék ott veled. Vajon véletlen lett nagy betűvel írva a SCHMIDT? :D

Hpeti0 képe

Hpeti0 4002 napja

Gratula Pepe! Baromi jó lehet ott edzeni. Gyűjtsed a minőségi kiliket, mert az itthon úgysem megy olyan könnyen...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!