Hauanita Úszás

2013.06.22 Szombat, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:06

Távolság

1 km

Tempó

30:06 p/km (1.99 km/h)

Edzésleírás

Muszáj volt kimennem úszni, mert nem lehetett meglenni a lakásban. Ráadásul tudtam, ha kimegyek, lesz zuhé, ha nem, nem, de ez van, nagy spanok vagyunk ám Murphyvel. :D

 

Ha már ott voltam, úsztam is egy ezrest, isteni finom volt a víz - már nem ízre, úgy nem kóstoltam, pedig volt belőle bőven - de nagyon kellemesen langyi volt, meg sem kellett erőltetnem magam, hogy belemásszak.
leúsztam egy kellemes ezrest, továbbra sem 100%-os az úszószemcsim, de továbbra is fényévekkel jobb, mint az előző, de nem is értem, hol bír belemenni a víz, ha amúgy tökre szoros, meg minden. Mindegy, mellbe jó, a gyorsat meg nem kell erőltetni.

 

Naaztán jöttek a felhők. A jutalompalacsinta még simán belefért, szóval a lényegen túl voltam, aztán olvasgatás, pihengetés közben meg nem kisütött a nap? Hát így bízzak én Murphy-ben? De neeem, a srác nem hagyott cserben, derült égből kezdett záporozni az eső, bár én úgy csináltam, mintha nem venném komolyan, szóval az úszómester már szedte össze a napozóágyakat, meg páran már bemenekültek, de én halált megvető bátorsággal napoztam !! Mert hát sütött ma nap. Mondom én. De aztán csak elkezdett még jobban esni, szóval kénytelen voltam hazajönni én is, de aztán nem is esett nagyon, pedig esernyő is volt ám nálam. Mondom én, hogy biztosra mentem. Aztán itt csak alig néhány fokot hűlt a levegő, és el is ment az igazi zuhé, most ebben az estiben bízok, ez komolyabbnak tűnik.

 

De azért klassz úszás volt. Meg jólesős :P napozás ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:06 1 30:06 1.99 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Amatőr képe

Amatőr 3996 napja

Úszás, jutalompalacsinta, olvasgatás: tudsz élni... :)
Jó nyári pihenést, feltöltődést!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!