Nagy Attila 81 bringázás

2013.06.29 Szombat, 12:33:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:10:54

Távolság

88 km

Tempó

02:51 p/km (21.04 km/h)

Edzésleírás

Az első kétnapos kerékpártúrám a Radnai havasokban Nándival,Szerával,Jankóval és Fogarasi Petivel.6 óra után nem sokkal indultunk Szalkáról Nándi szuper hibridjével.A határon Jankó javaslatára feltankoltunk Kőbányaival,ami nagyon jól esett,a kiválasztásunkat viszont felgyorsította.

Kb. magyar idő szerint 11:40 körül értünk Naszódra.Hosszas parkolóhely keresés után majdnem 13 óra körül ültünk a bicókra.

Az első hágón hatalmas székelykapu várt minket,ekkorát még életemben nem láttam.Idáig az út minősége egészen jó volt,innentől kezdve azonban fokozatosan romlott.Borsán megálltunk a Pennynél vízet ,Jani sört tankolni,ahol gyönyörűen látszott a Pietrosz hegység.Itt egy kis zápor miatt hosszabb időt töltöttünk el.Az eső után indulás tovább,majd Borsafüreden úgy döntöttünk szállást keresünk,ami egy kissé hosszadalmasra sikerült.A szálláshelyünk viszont tökéletes volt.Sátorállítás,vacsora és fürdés a sátorban,majd alvás.Éjszaka sokszor felkeltem,de a fáradtság miatt sikerült kipihennem magam és végül jól aludtam.Nándi ébresztett azzal,hogy két paci legel a sátrak között.Szépek voltak......

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:10:54 88 02:51 21.04 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!