jocccc bringázás

2013.07.06 Szombat, 09:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:31:00

Távolság

126.8 km

Tempó

02:08 p/km (28.07 km/h)

Edzésleírás

először délelőtt Bp-Pomáz-Két-bükkfa-nyereg-Egom, majd ebéd és pihi után délután Egom-Visegrád-Sztendre-Bp, mindezt Julcsival. a terv az volt, hogy kitekerünk, hazafelé pedig meglátjuk Julcsi hogy bírja és legfeljebb vonatra szállunk a pesti oldalon, de erre végül nem volt szükség. kifelé erős ellenszél volt, de Pomáz után a hegyen már nem hátráltatott, sőt hűtött is picit. a hegyen fent picit megálltunk, megvártam Julcsit, a lefelét viszont elég óvatosan mentük, mert az árnyékban sokszor nem látszódtak a huplik, meg kátyúk. hazafelé 3 körül indultunk, már Egom határában elkapott az eső, de hamar ki is értünk alóla. ezután még egyszer szemergett picit, aztán töbett nem, szóval elég jól jöttünk ki belőle. hazafelé Tahiig én vezettem, itt még inkább oldalszél volt többnyire, de utána Budakalászig Julcsi ment elöl a hátszélben, és nagyon szépen forgatott bőven 30 fölött folyamatosan, élmény volt nézni :) a városban aztán elég sokat szötymörögtünk, meg még beugrottunk málnáért is, mert nincs jobb egy isteni turmixnál egy ilyen edzés után. szerintem megérdemeltük :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:06:00 54.4 02:19 25.90 0 0 0 0 0
02:25:00 72.4 02:00 29.96 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

sogyu képe

sogyu 3982 napja

Ezeket a beszamolokat a legjobb olvasni:)

 

Sipi képe

Sipi 3985 napja

Jó ötlet, csak nem tudom még melyik nap dolgozom a (következő) hétvégén! Majd egyeztetünk.....

jocccc képe

jocccc 3985 napja

reggel megyünk, de csak Vácra, meg délután jövünk vissza, szóval ezért a 30 kiliért lehet nem érdemes egyeztetnünk.

viszont jövő hétvégén, ha nem akkor lesz a Balcsi-átúszás, akkor gondolkozom a Turul Kupán, elején egyből leszakadva főmezőnyről és valami szimpatikus kis gruppettoval jó lenne végigtekerni, most úgyis gyenge vagyok.

Sipi képe

Sipi 3985 napja

Ááá, tényleg ugyan  azt a kört mentük, és titeket is elkapott az eső...:)) 

Én még gondolkodtam, hogy átmegyek Párkányba, és azon az oldalon vissza, de Egon másik oldalán van a MOL kút, ott szoktam frisíteni, onnan már nem akartam vissza menni a Mária Valériához....Igen, a lejtő Két-Bükkfától jó, mert megcsinálták az utat, úgy 80 %-ban, de a vége felé nagyon kátyús, és a félárnyékban, napszemüvegben nagyon rosszul látni....., óvatosan kell menni, ha addig zúztál is!  Kár hogy nem találkoztunk!

Holnap egy körre nem jöttök, vagy sík inkább?? Derekunknak inkább az kéne.....:)) Reggel tervezem.......

Felszerelések

Egyéb TYR Triathlon Short
Egyéb Gaerne G Thn