PecsiPeter futás

2013.07.09 Kedd, 16:51:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:16:08

Távolság

13 km

Tempó

05:51 p/km (10.25 km/h)

Edzésleírás

Népstadionban.
Márton Team edzésén voltam látogatóban, marha jó volt! Korán értünk oda, így Attilával a Főnökkel végre tudtunk egy kicsit többet bandázni, érdekes dolgokat tudtam meg, nagyon kemény az "Öreg"...;)

A futing nehezen ment, a délelőtti szintén kánikulás tekerés után ez a délutáni még mindig javában hőséges téma, ez nagyon ütött, fel voltam hevülve, nehezemre esett szaladgálni, sokáig nem is erőltettem. Amúgy is csak valami lazát akartam mozogni. Bejött a hely és a Társaság is, fogok még menni szerintem.

Plusz dolog, hogy holnap lesz a nagy verseny , így ma délután már nagy volt a stadionban a mozgás, mindenféle atlétikai világsztárok jöttek-mentek, edzettek, tátott szájjal bámultam a tökéletes testű fekákat, ahogy tökéletes technikával hasítottak full extrás szerelésben a pályán.

Futter után a Burger Kingben pótoltuk az elégetett kalóriákat, Évike 3 whopper menüt "készített" nekem vacsorára :):):), simán lecsúszott gyomorba...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:16:08 13 05:51 10.25 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 3986 napja

Egészségetekre!
Örülök, hogy jöttetek, gyertek máskor is (csak Neked is be kellene állnod a résztávos mókába, nagyon jó, folyamatosan szívják az ember vérét ;))

Felszerelések

Nike Zoom Vomero 7