Pepe88 Úszás

2013.07.27 Szombat, 08:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:36:28

Távolság

1.9 km

Tempó

19:12 p/km (3.13 km/h)

Edzésleírás

Last minute beugrottam egy váltóba, ahol az 1.úszáskör, a nagykör bringa és sok futás várt rám. Edzésnek szántam a versenyt, nem is nagyon pihentem rá, az elmúlt 2,5-3 hétben edzettem rendesen. Szóval hasonló volt, mint Kaposvár, csak az utolsó 2 napon pihentem rá igazából. Most mivel voltak szüneteim a sportágok között nem kellett nagyon tartalékolnom, óvatoskodnom. Szerencsére a héten, legutolsó napokon elég jól sikerült aludnom.

 

 

Direkt szerettem volna az első kört úszni, hogy gyakoroljam/szokjam kicsit a rajtot, az esetleg jövő heti fadd-domboris sprintverseny előtt. Tavaly 37:14-es első kört úsztam. Akkor viszont full lazán úsztam, de cserébe rövidebb volt a pálya. Az idei hosszabb volt a tavalyinál, most valószínű megvolt az 1900méter. Most nagyjából azt úsztam, amit vártam. Már ennek is örülni kell, mert az elmúlt hetek/hónapok alkalmával mindig negatívan csalódtam magamban (kivéve talán a 3800m folyamatos felmérős gyors).

A BEMELEGÍTÉSEM CSAPNIVALÓ VOLT. KATASZTRÓFA. Megint eltököltem az időt, azt hittem 5-10perc úszkálás és 10p gimnasztika elég lesz, kurvára nem volt az. Olyan szinten szenvedtem az elején, hogy muszáj voltam visszavenni. Első 10perc borzasztó volt. Második 10p már közepes, de az sem jóleső. Ezután találtam rá a megfelelő tempóra, de ekkor már mindjárt vége volt a körnek....


Jóleső/közepesen lendületes tempóban úsztam, mehetett volna ez egy fokkal gyorsabban is akár. Tájékozodás most elég rendben volt Szerencsére szemüveg nem párásodott és a gyékényési tó nagyon tiszta. Mondjuk a bójákig egyáltalán nem láttam el legtöbbször, de követtem a tömeget és többnyire egyenesen úsztam.

 

 

230 váltóból 96.-nak fejeztem be az úszást. Közepes-szar

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:28 1.9 19:12 3.13 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!