PecsiPeter bringázás

2013.08.25 Vasárnap, 08:03:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:24:11

Távolság

103.7 km Szint: 74 m

Tempó

01:58 p/km (30.47 km/h)

Pulzus

Átlag
128
Minimum
0
Maximum
159

Edzésleírás

Ma egy számomra különleges brigáddal tekertem, az itteni, csabai sporttársakkal. Tegnap fészbukon olvastam, hogy mennek tekerni, így a reggeli rajthoz én is odagurultam. 3-at ismertem közülük, a többi 5-öt meg gondoltam majd ma megismerem :). Plavecz Andi, Béla Bá, Lipták Tomi, Balogh Robi, Huszár Jani, Braun Zoli, Kliment Laci.Szimpik voltak, jól elvoltam, bandáztam menet közben, bár elég halvérű volt a csapat :), nem volt lószparádé sem táblákra rásprintelés :). Úgy látszik az Alföldön ilyesmi tesztoszteron hülyeségek nem divat csak nálunk :). Azért párszor berántottam a sort, hátha, de Lipták Tomi kivételével nem nagyon vette át senki. Tomival aztán néha jó tempókat mentünk elöl, összedolgozva, suhant a táj rendesen :). Párszor kapuztam is hátul, mert Zoli szegény sűrűn megúszott a sorról, a többiek szívták is a vérét :), bevártam, biztatgattam, figyeltem rá. Egy szeles szakaszon Robi csinált szökést, nem is bírtam ráfogni, pedig próbáltam,de nagyon jól csapta a maltert. Szint itt az Alföldön nem sok gyűlt össze ma :), viszont a néhol erős szél azért adta az intenzitást.
Bélmegyer előtt megcsípett egy kibaszott darázs, na ez kurvára nem hiányzott...A falubéli frissítőpontnak is kénytelen vagyok egy pontot levonni :), mert nem volt monster :). Erről jut eszembe, hogy az nekem fura volt, hogy 3 helyen is megálltunk enni-inni, én ilyen rövid karikákon nemigen szoktam egyszer sem, vagy maximum 1-szer. A bruttó időnk így több, mint egy órával lett hosszabb...Viszont társaságban tök jó volt tekerni, ez mindig élmény, hisz szinte mindig egyedül bringázom, vagy nagyon ritkán párban. Most, hogy 8-an verettünk, ez nagyon tetszett, ezúton is köszönöm a lehetőséget, hogy csatlakozhattam. Az átlagunk is egészen vállalható lett a sok lassú menés ellenére is, úgyhogy jeszoké :).



Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:24:11 103.7 01:58 30.47 74 0 0 159 128
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 3927 napja

Vállalható lett az átlag... :)

A többiek meg összeszorított foggal tekertek, Te meg végig demo-körön nyomtad. :)

 

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3932 napja

Meg vagyok elégedve a kerekekkel, de még csak nagyon keveset mentem velük. A tegnapi rövid időfutam is bizonyítja, hogy ezekkel is lehet "gyorsan" menni, az én amatőr szintemen nem sokat oszt a technika :).
Ma dobtam be a szervízbe újrafűzetni, holnapra kész.

mata képe

mata 3933 napja

Tekerj egyszer felénk, itt a 3 kajázás helyett 3 sörözés van ilyen távon :) Mondjuk a monszternél biztos jobb :)  Egészségetekre !

necromedve képe

necromedve 3933 napja

Kifejezetten jól hangzik ez a három evés-ivás edzéstípus. Így még a bringázást is el lehet viselni. :D

hdz715 képe

hdz715 3933 napja

Jó csapat, jó tekerés, jó összefoglaló. Gyere máskor is!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3933 napja

Gasztrokirándulás,sörözgetés....:-)

Nem csoda az alföld kiöli az emberekből az egyhangúsággal az életet....Nálunk bezzeg minden humplira kemény küzdés van...:-)

Egs Peti,végre nem a dömperrel mentél...:-)

toncsofia képe

toncsofia 3933 napja

Tiszta jó duatlonos heted lett...

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 3933 napja

Na végre rendes bicikli. Tempó miatt fejed se fájjon. Szét lehet majd hasítani itt Északon Dobogókőt, oda vissza. Milyen a kerék?

Tepó képe

Tepó 3933 napja

jól megy az új kerékszett?

Felszerelések

Egyéb Erox TT