PecsiPeter futás

2013.09.06 Péntek, 19:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:42

Távolság

13.6 km Szint: 666 m

Tempó

08:53 p/km (6.76 km/h)

Edzésleírás

FANTASZTIKUS volt! :)

Katalinpusztáról indítottunk, ahol egy tök modern, igényes, európai szintű Kirándulóközpont és Erdei Iskola van, gyönyörű hely. "Kicsit" más, mint ahonnan eddig szoktunk, Vácról, a Naszály lábától, a buxus széléről...
Nemsokára ránk esteledett, jött a kedvenc részem, amikor még nincs vaksötét, de már kattannak a fejlámpák...Ez annyira hangulatos, nekem kurvára bejön. Persze aztán hamar ránk borult az igazi este, és tapasztaltuk, hogy azért a Naszály nem egy Budai... Jóval nagyobb a "vadon", itt azért jó messzire bekavarunk az erdőbe, hegyre, távolabb a civilizációtól. Mindenfelé hangok, zörejek, világító szempárok, csörtető vadak, volt egy "kis" adrenalin fröccs is néha :)
Na meg a pálya...Jó szintes, technikás, nehéz. Éjjel főleg.
Sajnos Évi görlfrend lámpája elég gyengelófasz kategória, azzal haladni nem nagyon tudtunk, hiába volt az én fejemen egy repülőtéri világítótorony :). Mindegy, az élmény marha jó volt, néha lekapcsoltuk a lámpákat és élveztük a vaksötét erdőt, meg a szitut, hogy itt vagyunk kinn...Aztán felértünk a Kereszthez, na ott olyan esti panoráma fogadott minket, hogy tátva maradt a szánk... Vácon át Pestig minden városi fény látszott, szemben a Pilis aljában megbúvó kis falvak fényei, felettünk milliónyi csillag, egyszerűen hihetetlenül varázslatos volt, idei év legnagyobb trail élménye lett így. Jó darabig csak ücsörögtünk, nézelődtünk, romantikáztunk.
Aztán visszakavartunk az erdőn át a kocsihoz, még több szempár, még több mozgó állatka a sötétben...:)

ÉLMÉNY volt, így, csupa nagybetűvel. Krisztián, ide el kell jönnöd egyszer, beszarsz :). Remélem Tibikét is fel lehet egy ilyenre csábítani :). A szint adatot Necromedve kolléga figyelmébe ajánlom. 666, ez már jelent valamit :).

Garmin

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:42 13.6 08:53 6.76 666 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 3917 napja

Csodaszép és extra izgalmas volt. :)

Tibi(ke) képe

Tibi(ke) 3918 napja

Azonnal beadnám a derekam!:)

necromedve képe

necromedve 3921 napja

Jól kicentizted. :)))

Krisztián tuti képtelen lesz nemet mondani egy ilyen vonzó ajánlatra. :D

Egyébként milyen fejlámpád van? Én is gondolkoztam egy erősebb, de megfizethető darab beszerzésén. Legyen mivel pofán világítani a bringás útra reflektorozó autósokat.

Felszerelések

Salomon XR Crossmax 2