ikerkaszat futás

2013.12.02 Hétfő, 19:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

4.67 km

Tempó

06:25 p/km (9.34 km/h)

Edzésleírás

Ma csak laza, átmozgatás... Így be tudtam kapcsolódni kis nő társaim azon beszélgetésbe, hogy ki, hova megy szilveszterezni... ;-) 

És meg volt az első (rém)álom a hegyi maratonnal kapcsolatban az éjjel. Egy házból kellett indulni a padláson keresztül (mondjuk a valóságban egy épületbe kell megérkezni, ami nekem elég furcsa volt 2010-ben, mmondjuk érthető, hogy senki nem akar fagyaskodni a mínusz sok fokban) és ilyen Eiffel-torony szerű dolgokon kellett átmászni. Nem ment... Meg nem volt nálam semmi ennivaló, és nagyon féltem az eléhezéstől... (Attól mindig rettegek)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 4.67 06:25 9.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 3838 napja

Engem legalább tizenöt éven keresztül kísértett egy olyan álom, hogy otthonról (ami gyerekkoromban egy tízemeletes bérházat jelentett), nem a szokásos ajtó, lépcső útvonalon indultam el, hanem gondoltam egyet és kiléptem az ablakon... egy pillanatig féltem, aztán nagy lendületet vettem, ugrottam, éreztem, ahogy repülök, aztán talpra estem... mindig... és sétáltam tovább, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne... hosszú-hosszú éveken át rendszeresen álmodtam ezt, de ma sem tudom, mit jelenthetett... :) A rémálmok általában mindig jót jelentenek, úgyhogy nem lesz semmi gond azon a maratonon, és éhen sem fogsz halni :) Egészségedre!

 

Felszerelések

Saucony Jazz 13