PecsiPeter futás

2013.12.15 Vasárnap, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:58:47

Távolság

41.94 km

Tempó

05:42 p/km (10.54 km/h)

Edzésleírás

II. Adventi Maraton, Békéscsaba

A hivatalos megnevezés ellenére igazából az első, hisz tavaly csak 39 volt a táv, az is volt a neve, hogy Majdnem Maraton. Nincsenek jó emlékeim, hisz tavaly ki kellett álljak 31-nél, feladtam akkor láz, és egyebek miatt.
Nagy lendületem ma sem volt, ónos szitálás, szürke, rideg, hideg, búbánatos idő, na meg ez a Csabai adventi pálya is igen ingerszegény nekem, számomra itt futni egy "büntetés" :). Tervem nem sok volt, edzésnek szántam ezt a mait, kicsit intenzívebbre véve, mint ahogy magamtól tolnám, egyedül. 15-nél jött is a fázás meg az unalom, onnantól kezdődött a mentális tréning megint. Nem nagyon élveztem, de azért becsülettel daráltam a killereket, szépen lassan fogyasztgattam a távot. Többen is megelőztek, sőt még csajok is, kik nem szoktak, ez először nem esett túl jól, de aztán persze megbékéltem ezzel, mi mást is tehettem, jobbak voltak ma. Feszengeni nem volt kedvem, mostani formámban szerintem nem is nagyon tudtam volna. Utálom a telet meg a hideget, ez nem az én évszakom.
A kényelmes intenzitás könnyű labakat viszont elég gyilok célidőt hozott, szerencsére azért még épp, hogy de befértem 4 óra alá. Killerenként 33 másodperccel mentem a PB-mhez képest lassabb iramot, arra jó volt ez ma azért, hogy :
visszavágtam a tavalyi kudarcomnak
edzettem hidegtűrésre
futottam egy hosszabbat.
Meg hát azért csak bevertem egy újabb maratonit :). Maratont futni mindig jó, még mindig élvezem, jó érzés sokadjára is.
A rendezőknek köszönöm, a sporttársaknak meg gratulálok! Külön Évikének, aki új PB-vel nyerte a nőit, de összetettben is 3-ik lett...Tovább nem fényezem, mert külön kérte, hogy ne tegyem :).

A szervezés ismét parádés volt, pontos távkimérés*, pontosan ellőtt rajt, szép, kézzel készített befutóérem, 1400-as nevezési díjért a verseny után járt még egy közeli étteremben finom gulyás, meg az Árpád fürdőbe belépő is. Mivel ott volt a rajt/cél, így rögtön lehetett is a forró termál vízbe ugrani. A szaunát sem hagytuk ki :). Volt még használt ruha gyűjtés szegényeknek meg sportbörze is.
Király volt az egész,na! :)

*: a sok éles kanyar miatt ugye nem mér pontosan a GPS, és mivel többen is ezt a 42 körüli távot mértük, így a pontos maratoni táv valszeg a futóíven meglehetett.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:58:47 41.94 05:42 10.54 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

toncsofia képe

toncsofia 3822 napja

Gratulálok, jó ez december közepén!!!

Kicsi képe

Kicsi 3826 napja

Gratulálok és fogd fel egy hosszabb edzésnek!

 

gafmon képe

gafmon 3826 napja

Szuper! Gratulálok!! :)

Ezért a nev.díjért és a benne foglaltatottakért pedig Békéscsabának is hatalmas Grat! :)

nedus képe

nedus 3828 napja

Hatalmas gratuláció és elismerés !!! Kemények vagytok !!!!

Daniloo képe

Daniloo 3828 napja

Gratulálok mind a kettőtöknek!
Szép munka volt!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3828 napja

Köszi szépen Mindenkinek!

Volt még masszázs is a nev díjban, ezt kihagytam tegnap :).

kkoos képe

kkoos 3828 napja

Grat Peti!

toncso képe

toncso 3828 napja

 

 Laza  Marathon  December közepén....   Azért,  ez  oda  lett  rakva....      Gratulálok   és  persze,hogy   egészségedre  !!!

necromedve képe

necromedve 3828 napja

1400-ért egy gulyás, meg egy fürdőzés a hülyének is megéri! :) A csajok általi előzést ne bánd nagyon, én is jobb szeretem őket az orrom előtt tudni. ;) A futás meg egészségedre váljék!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3828 napja

Gratulálok Petya!

hdz715 képe

hdz715 3828 napja

Kell az ilyen is! Gratulálok! :)

mata képe

mata 3828 napja

szép volt, gratulálok !

HarcsaBarna képe

HarcsaBarna 3828 napja

csatlakozom az előttem szólóhoz :)

csetbalu képe

csetbalu 3828 napja

ejjj de gratulálok! mindkettőtöknek !

gergő képe

gergő 3829 napja

ez szép volt!! jól fog jönni még ez a hosszú edzés! gratesz. jó, hogy a szervezés is ilyen jó, ráadásul ennyire baráti áron..

Felszerelések

Hoka Mafate Low