Pepe88 egyéb

2013.12.21 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Edzéseket tekintve nagyjából rendbe volt a hét. Az étkezésem viszont katasztrófális, főleg a stressz/orvosok miatt.

A kedden tervezett görgőzés így ki is maradt, mert egész nap stresszeltem a délutáni orvos miatt és inkább édességet ettem edzés helyett. Csütörtöki nap volt a csúcs (készülve a pénteki dupla orvosra): reggeli előtt csoki. Reggeli után még egy csoki. Napközben valamikor még 1 csoki. Aztán este trófeás all you can eat évzáró vacsi, ahol riós dejavu volt és betámadtam eléggé a desszertpultot.

 

Mondjuk nagyjából ez volt a terv, vagyis az étkezést nem tervezem még teljesen tökélesítei, majd tavasszal. Felhozó időszak van még csak, szóval edzések beindulnak és kajára hébe-hóba figyelek. Összeségében azért sokkal jobban étkezek mint mondjuk 3 hete, de a stressz miatt rengeteg de rengeteg édesség.

 

 

Mentálisan amúgy kezdek helyrejönni, szóval e téren jó lesz, csak most más jött közbe.

Fizikailag hétfőn rásérültem a lábamra, ami hétvégére elmúlt...viszont a szombati futás után teljesen ugyanaz van a lábammal, mint múlt hétne. Akkor hétfőn ráfutottam és kinyírtam, lehet most is ez lesz jövő héten, nem tudom. Egyetlen pozítivum, hogy nem a korábban fájós lábam.

Dagályos szabadtéri úszóedzéseket is hanyagolni fogom, mert az nagyon kicsinálta a szervezetem. Ennél még a hajnali úszások is jobbak, hiába nem alszok, de legalább fedettben van és nem leszek beteg tőle.

 

Kevés, vagyis egyáltalán nem volt jóga és nyújtás...Pedig nyújtásból ugye napi 5x5perc kéne, minden nap...Jógából pedig jó lett volna 1 ezen a héten, hogy a januári heti 3 meglehessen, de bezárt az eddigi terem és lusta voltam újat keresni és amúgy is volt más bajom.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!