Pepe88 egyéb

2014.01.26 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Az eredeti tervhez képst komoly (~1 hónapos) csúszásban vagyok: ilyenkor már heti 5-6 úszásnál akartam lenni. Ehhez képest sehol sem tartok..Mondjuk ezúttal is megvan az indokom a kihagyásnak, családi és egészségügyi dolgok. Tavaly is jóval később kezdtem el az edzéseket, mint a többiek, akkor úgy rémlett, hogy lustaságból, de utólag visszaolvasva azért meg tudtam azt is magyarázni. Mindenesetre az idei évre tuti úgy fogok visszaemlékezni, hogy "engedélyezett, sőt inkább kötelező" volt a késői kezdés, mert nem volt más lehetőség.

 

A szerdai varratszedés után még 1 hetet érdemes pihenni, szóval jövő hét közepétől lehet újra óvatosan kezdeni. A jövő hét még így lazább, visszaszoktatóbb lesz, de az azutáni héten már jó lenne keményen tolni.

 

Addig remélhetőleg a torokfájás is lemegy. A hidegidő beköszöntével ismét elkezdtem betegeskedni...Lehet egy műtét segíteni ezen, de ezt legfeljebb majd az év/szezon végén vállalom, most már elég a pihenésből.

 

Amitől nagyon féltem az az étkezés,hogy hogyan fogok visszaszokni, mert egészen a hét közepéig botrányosan étkeztem. November végétől mostanáig tartott ez az időszak. A nehéz időszakat muszáj volt valamivel tompítani. Lassan viszont helyrejövök (azt hiszem) és a motivációm is megjött a héten hirtelen a semmiből. Úgyhogy azt hiszem egy minimális átmenettel újra full egészséges kaják jönnek, sőt még a tavalyi szezonnál is jobb lesz az étkezés. Sokkal több saláta és zöldség jön/lesz.

 

Minimális edzésfélét "csináltam" a hétvégén amúgy: szombaton sétáltam úgy 20percet, vasárnap, vagyis ma meg SMR alapképzésen voltam. 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!