Pepe88 egyéb

2014.02.24 Hétfő, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

FÜL: visszamentem a fülorrgégészhez (úgyis ott van BEAC környékén), aki azt mondta hogy a gyulladás lement, de még mindig olyan érzésem van, mintha víz lenne a fülemben...Azt mondta lehet ezzel úszni, úgyhogy optimista vagyok, a héten újra kezdek edzeni. De óvatosabban, lehet nem lesz 4 egymást követő napon úszás...És füldugóval, étolajjal/fülcseppel/úszósapkával...

Nem tudom pontosan mi okozta amúgy! Vagy a túl sok úszás, vagy a (szar) fülhallgató az mp3 lejátszóhoz...

 

LÁB: borzasztóan megfájdult ahogy ma kiindultam a lakásból...Hétvégén végig punnyadtam (sportot tekintve) és lehet ezt érezte meg. Teljesen ugyanolyan érzésem volt, mint amikor egyszer Lukács után elkapott!!!

Ezért a mai futást kihagytam...Akartam este SMR hengerezni, de annyira fájt akkor épp, hogy nem tudtam! Ráadásul hullafáradt, kimerült voltam a kevés alvástól este 9:30-10 fele, amikor tudtam volna hengerezni, úgyhogy inkább aludtam!

 

LÉLEK: Rájöttem pontosan mi volt a bajom! Azt hiszem sikerült is rendbe tenni a dolgokat! Jó lenne, mert muszáj lenne kiegyensúlyozottnak lenni! Nem akarom elkiabálni, visszaesni, de talán rendbe jöttem...Fél év kellett hozzá és azért a szakember sem ártott!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!