Pepe88 egyéb

2014.04.13 Vasárnap, 00:01:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Hát ez a hét nagyon nem úgy alakult, ahogy terveztem! Pihenőhét lett volna amúgy is, de full pihenés lett megfázás/torokfájás/betegség miatt.

 

Hétfőn kezdődött az egész, már délután is fáradt, fejfájós voltam. Gondoltam, hogy azért esetleg, mert korán keltem (ugyan úszás nem volt, de így is felkelek legkésőbb reggel 7-kor). BEAC-os edzés lement...éjszaka viszont elég rosszul lettem és kedden eléggé szenvedtem.

Szerdai napon JOE-val ebédeltem volna, de kedd estére kicsit javultam, úgy gondoltam, hogy korábbi tapasztalat alapján végülis szerda délre nagyjából helyrejövök...De kedd-szerda éjszaka/éjjel hajnali 2-3 körül felébredtem és nem javultam semennyit se, így lemondtam...

Szerda-csütörtök minimális javulással telt...Pénteken elvileg le akartam menni úszni ZS miatt, de kihagytam. Good choice..ZS se volt és kurva szarul voltam...Szaunázni azért lementem, az hátha segít...

 

Mindenesetre ez a hét így elég szar lett....Az is lehet, hogy az időjárás is bekavar a gyógyulásba. Valószínű a túledzés miatt betegedtem le...A hét elején még jó idő volt, de szerdán 10 fokot hült a levegő (20ról 10re), ami nem normális....Hülye időjárás!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!