Pepe88 egyéb

2014.05.18 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

3.ciklus, 1.hete, de igazából egyben ez az erős hét is.

Jövő héten ELTE felvételi és TUV (???????) van. TUV miatt annyira nem, de a felvételi miatt rápihenek, rákönnyítek jövő héten eléggé, így jövő hét pihenőhét lesz!

 

Összes edzés idő: 16óra, ebből ELTE felvétli gyakorlás 3óra, úgyhogy így igazából 13h

Összeshasonlításként

1.ciklus, 1.hét: 21h

1.ciklus, 2.hét: 19h

2.ciklus, 1.hét: 16h

2.ciklus, 2.hét: 16h

 

Tulajdonképpen elégedett lehetek. Borzasztóan húzós, kemény hétre számítottam és az is volt. A hét előtt összeírtam miket szerettem volna és nem tudtam elképzelni hogy fog minden beleférni. Majdnem minden összejött...

 

Úszás: 3-4 volt a terv. Igazából négyet szerettem volna, hétfő-szerda-péntek-vasárnap terveztem. Majdnem összejött. Sikerült volna, csak sajnos pénteken a felvételi gyakorlás közben kicsit meghúztam a vállam, úgyhogy a vasárnapi inkább kimarad!

Bringa 2-3 volt a terv, inkább 3. Csütörtökön a hosszú futás előtt tekertem volna még egy 2 órát, de nagy vihar volt, így ez sajnos kimaradt, nem miattam!

Futás: 3-4 volt a terv: 3 lett belőle, nem is tudom, hol, hogyan lehetett volna belőle 4...Jó ez így igazából. Mikor elkezdtem írni ezt a heti összesítést rájöttem, hogy úszásból is csak 3 lett, futásból is 3...És mivel vállam fáj, ezért akár futhatok is, de végül meggondoltam magam (okos voltam!) és inkább nem futottam, ma vasárnap.

Igazából mindegyik edzésből a minimálisát hoztam...2bringa-3úszás-3futás (3-4-4 helyett). Nyáron azért mikor már nem lesz NB1, meg nem leszek magam alatt, meg nem kell másra (ELTE felvételire) készülni akkor azért jó lenne rendesen edzeni! 

 

Regenerációs edzések: közepesen (azért okésan) alakult! A heti 1 jóga megvolt ezúttal is! Voltam ezen kívűl Lukácsban és masszázson is! Viszont SMR hengerezés ezúttal is elmaradt teljesen (fáradt vagyok/voltam ehhez otthon esténként..) és Hidegkamra is (ehhez meg utazni kéne...)

ELTE felvételihez sokat akartam gyakorolni. Nagyjából sikerült is, bár pénteken kicsit meghúztam a vállam. Kislabda rosszul áll.. Helyből távolugrás sem az igazi, de azért abban szerezhetek pontot. Falra dobásra kéne rágyúrni igazából...Tánc/gimnasztika megy szerencsére. Kötélmászást viszont feladtam, miután voltam Pelsőczy Attinál. 

 

Szerettem vonla még depó szimulációt is gyakorolni, ami igazából bringára rágumizott cipőbe felszálllást takar. Vettem a héten bringás cipőt is, de stoplit még nem tudtam hozzá szerezni. Amúgy is nem tudom mikor lett volna erre időm, úgyhogy ez így kimaradt!

 

Étkezés/kedv: borzasztó! Múlt hét kedden szétestem! Múlt héten kedd óta minden nap ettem édességet! Ma hétfőn nem....Kedden aztán megint igen. Gondoltam jó lenne úgy elkezdeni leszokni, hogy 1 nap igen, 1 nap nem...De végül kedd után megint mindig bűnőztem! Magam alatt vagyok eléggé továbbra is (O). Egy minimálisan azért jobban alszok. De a kedvem/hangulatom elég pocsék. SIKERÜLT EGY ÚJABB NAPOT KIBÍRNI! MA, vasárnap se bűnőztem!!!

Vitaminok: Továbbra is szedem a Foreveres dolgokat. Nem tudom, hogy ezért-e, de mostanában mintha kevesebb panaszom lenne, mint korábban....Náthás vagyok azért többnyire, de csak egy kicsit...Nem úgy mint korábban és ezen kívűl semmi bajom..

 

Terv a jövőre nézve:

Jövő hét könnyített hét, mert felvételi és TUV

Azutáni héten el kéne utazni nyaralni, ahol így nyilván nincs edzés. Ezután jó lenne kajából visszavenni, vagy valahogy már rendbejönni!

Az azt követő héten (jún2-jún8) pedig TF felvételi lesz hét közepén (jún 4, szerda). Ez a hét már normál, 1.hét kell, hogy legyen, mert június 21 Baja és úgy jönne ki a ciklusos dologból, hogy a 3 hét közül pihenőhétre essen a verseny!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!