Leo futás

2014.06.08 Vasárnap, 12:56:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:52:05

Távolság

10 km

Tempó

05:13 p/km (11.52 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
172

Edzésleírás

Keró után állítólag nem néztem ki olyan jól. A felsőmet nem vettem át, így legalább felismertek a csapattársak :) a tempó meglepően jól ment, 4:38 volt mikor először ránéztem az órámra, de a késöbbiekben sem nagyon jött az a tipikus belassulás. Hát akkor toljuk. Sok ember előztem és éreztem magamban az erőt, ami jó. A második körben azért a meleg beütött, többször 5 alá lassultam. A második fordítónál pedig nem volt víz, ami nagyon nem volt jó hír ebben a dög melegben. Azért továbbra is jól ment a futás. A tervezett 2:45 majdnem meglett, tökre elégedett vagyok. Edzeni kell keróra, nem pöcsölni a depóban és minden okés lesz.

Jah és tényleg nincs kedvem most se ironmanezni, de még féltávozni sem. Az is jó volt a mai napban, hogy verseny után nem voltam meghalva és még a fiammal is tudtam játszani nem is keveset a tóban. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:52:05 10 05:13 11.52 0 0 172 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

snatch képe

snatch 3622 napja

De ott is van 4 féle táv, egészen rövid is. Én sem az xl-ben gondolkodom, az időben is hosszú. max az L, de lehet még kisebb.

Leo képe

Leo 3623 napja

Köszi! Azt a Szálkát én is nézegettem, ahogy olvastam nálad. Igaz az középtáv, de ha épp szabad lesz az a hétvége és fel is gyúrom magam, akkor lehet, hogy ott találkozunk!

snatch képe

snatch 3623 napja

én sem indultam még ezen a távon sosem, kicsit tartok tőle, mert ide azért kell edzeni már bringára és úszásra is szerintem, nekem pedig most egyik sem a csúcs, max szinten tartok. Az meg sprintre elég :)

én hónap végén még kaposvárra megyek sprintre és majd augusztusban szálkát tervezem.

 

Ja, és gratulálok az össz időhöz, nagyon szép teljesítmény!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!