Pepe88 egyéb

2014.08.08 Péntek, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

BOKARÁNDULÁS!

 

első diagnózis szerint 4 hétig éjjel-nappal bokarögzítő, majd utána már csak nappal....! 3 hét múlva lehet talán úszni! "Szokás" szerint a fiumei útiban voltam, ami kurva szar, alig foglalkoznak az emberrel, egyszerre több beteghez beszélnek....Jövő héten még elmegyek a sportkorházos dokihoz is, bár nem nagyon hiszem, hogy mást mond...De a kezelés miatt fontos lehet!

 

 

Este Ricsi születésnapját ünnepeltük. Elég sokat ittam már, be voltam rúgva, de azért még rendben voltam viszonylag! Hajnal 2kor raqpartról átsétáltunk a BoB felé, akkor amikor leléptem volna az úttestre az elég magas padkáról/fűről a térnél akkor rosszul léptem és aláfordult vagy valami hasonlót csinált a bokám! Elsőre szarnak tűnt, de 20-30mp után azért segítséggel fel tudtam állni és tudtam járni is, sőt az este további részében egyáltalán nem zavart, táncikáltam is (kis dejavu érzés: a vádliszakadásnál is rámozogtam,ráterheltem ugyebár...itt is..!!!). 

Reggel mikor felkeltem kurvára be volt dagadva és csak félig oldalazva tudtam letenni a lábam, de lementem az újságért, tudtam járni. Pár óra múlva viszont már nem tudtam ráállni és meggyőzött Schalke hogy érdemes lenne orvossal megnézetni.

 

Azt mondta, ugye hogy 4 hét a sérülés...De hogy ez pontosan mit, hogy takar azt nem tudom. Interneten olvasva is ezt láttam, illetve azt, hogy a teljes intenzitású sportolást 8 hét után lehetne elkezdeni. 

 

A vádlisérülésből már szinte teljesen rendbejöttem, lassan elkezdtem volna a felkészülést Ózdra. Az így most kimarad, de ennek a szezonnak már ugye amúgy is mindegy! Azért kár, nem örülök. Kicsit vicces, hogy délelőtt voltam elvileg utoljára Juditnál, elköszöntem meg minden (itthon még terveztem volna gyógytornázgatni heti 1-2 alkalommal). Viccelődtem vele, meg másokkal is, hogy majd úgyis találkozunk, fogok még jönni hozzá...De azt gondoltam, hogy esetleg megint olyan 2-3 év után, mint legutóbb...Nem pedig 2-3 nap múlva. Ez a kibaszott vonzás törvénye meg minden....

A vádlimnál is ez volt....Azt akartam, hogy kórházba kerüljek, szarul legyek, hátha ki tudok így békülni valakivel. Sikerült is tönkretennem emiatt a lábamat és a nyaramat. Most is ugye kimondtam, hogy úgyis találkozunk még és bummmmmmmmm! Úgyhogy akkor most azt mondom ki, hogy 2015-ben VÉGIG VERSENYZEM AZ EGÉSZ ÉVET ÉS MINDEN VERSENYEN PB-T DÖNTÖK ÉS KIBASZOTT BOLDOG LESZEK! És ez így is lesz!

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

SchZol képe

SchZol 3598 napja

Ámen!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!