Pepe88 egyéb

2014.08.17 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Ismét rehab hét....remek, már kezd nagyon elegem lenni! Végre rendbe jöttem, elkezdhettem volna a felkészülést Ózdra, de ezzel a bokarándulással a teljes szezonnak vége! 4-8 hét a gyógyulás idő, Judit azt mondta, hogy 8 hét után tudom teljesen terhelni majd..

 

1héttel vagyok a bokarándulás után (múlt hét péntek), és az első héten pihentetni kellett (volna), meg sokat polcolni. Igyekeztem amikor tudtam polcolni, de kicsit ellustultam ezt, ahogyan a jegelést is (amúgy sem érzem a hatását a bokarögzítőn keresztül!)

Semmi sport, rehab nem volt igazából...

 

 

3 hét után (vagyis még 2!!!) elvileg sportolhatok, csak az egyik doki (baleseti) azt mondta úszhatok, a másik (sportkorházi) hogy biciklizhetek bokarögzítővel. Valószínű utóbbinak lesz igaza, de majd megkérdezem Juditot, és úgy is gyógytornán derül ki mit tud igazából a lábam. Mivel letelt az 1 hét pihi, így a gyógytornát jövő hét elején elkezdem egyedül (mert Judit csak pénteken lesz)

 

Kajálás/kedv: a hét elején még azért odafigyeltem a dolgokra,kajára. Nem kerültem annyira magam alá, mint a vádliszakadásnál. Bár azért csináltam így megint olyat, amit alapból nem csinálnék és sajnos vádlinál is megtörtént, mert magam alatt voltam (igaz, akkor még rájött erre egy orrsövény is, most ilyen bónuszt nem kértem, bár mandulámat akár ki is vetethettem vonla, de még nem kell+nincs is kedvem hozzá)

Annyira nem sokkolt a dolog, mint akkor, mivel már úgy is eltelt a nyár nagy része, de azért még így is szar. Ráadásul nem tudom így sehogyan se levezetni a feszültséget/rosssz hangulatot: se sport, se buli! Ez az ami nagyon rossz....(Hogy igazából semmit sem tudok csinálni, csak punnyadni/pihenni). 

 

A hétvége felé ~2,5 napra lementünk Bélához a Balaton mellé kicsit, ami jó volt, mert legalább nem itthon punnyadtam, viszont annyiban rossz volt, hogy ott aztán bünőztem rendesen. Pedig az elmúlt 1 hónapban ugyan nem mértem magam, de teljesen biztos vagyok benne, hogy szépen fogytam. Na majd ha vége lesz ennek (is) és remélhetőleg nem lesz új dolog akkor ismét rálépek a helyes útra.

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!