Pepe88 egyéb

2014.12.27 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

elő alapozás 5.hét: A PIHENŐHÉT!

Nagyon szépen letoltam tulajdonképpen egy teljes ciklust az elmúlt 1 hónapban: 3,4,6 úszás, így nőttek a heti úszások. Ez a hét meg a pihenésé. Azért nem normál alapozás, mert a kajára még nagyon nem figyelek és az volt a terv, hogy bulizgatok sokat még decemberben. De a hónap végi tervezett 3 bulikat inkább kihagyom (dec20 szülinap, dec21 évzáró vacsi, szilveszter), így tulajdonképpen már edzek rendesen.

 

Kajálásra sajnos nem tudtam figyelni, meg nem is akartam. Karácsony van, Mama csinált sütit és ilyenkor úgyis mindenki eszik. Amúgy is depis voltam eléggé még a het elején T miatt és ugyan javul a hétvégére a helyzet, de lassan nagyon és még megengedem magamnak a bűnőzést. De januártól már 100%-ban rá fogok koncentrálni az egészséges dolgokra és oda kell figyelnem mindenre, mert ez így azért nem állapot. 10kg-t kéne fogynom kb nyárig...Vagy ha nem is annyit, de 6-7-et biztosan. Lassan mérlegelek is majd.

 

Erre a hétre így sok edzést nem terveztem, mert pihenésé volt a főszerep. 1 futást, 2 úszást és 1 jógát terveztem. Az ünnepek miatt nem nagyon volt alkalmas időpontban jóga, így az kimaradt. Elmehettem volna pénteken 9:30-kor, de mivel hajnal 5kor mentem aludni, így inkább kihagytam. Pihenőhét van, amúgy se fogok ilyenkor felkelni korán edzés miatt! Szóval igazából a hét úgy alakult ahogy szerettem. Kicsit több szabadnappal azért, de megérdemlem a múlt hét után a pihenést és jövő héttől ha nem is durvulás, de továbbra is rendes edzések jönnek!

 

Kajára ahogy már írtam nem igazán figyeltem. Esti filmezéshez többször ettem popcornt, meg chipset és ugye karácsony miatt sok süti...Vitaminokat úgy ahogy szedtem, sajnos az egyik (ginkgo) kifogyott, így kicsit elhanyagoltam ezt is és az orromat is lehet elfelejtettem 1x, bár azt többnyire tolom! Azért próbáltam odafigyelni, volt hogy este fehérjéztem...De mivel holnap,vasárnap mtt-zés a terv vettem hozzá kólát meg csokikat a közértben. Ezen a héten mondjuk még talán okés. De érzem az erőt, érzem azt, hogy tudok változni és nem kell hozzá semmi és senki, hogy lejöjjek az egészségtelen dolgokról. Tavaly kellett hozzá egy "szikra", de idén nem érzem azt. Hiába kellene nagyon depisnek lennem, meg minden viszonylag jól vagyok és készen állok!!!

 

VISZONT NAGYON ELÉGEDETLEN VAGYOK AZ ORROMMAL. SEMMI VÁLTOZÁS NINCS AZ ORRSÖVÉNY MŰTÉT ÓTA ÉS A GYÓGYSZEREK ELLENÉRE SEM! LASSAN VISSZAMEGYEK KONTROLLRA. LEHET EZ IS SEGÍTENI A SPORTBAN, HA TÖKÉLETES LENNE, DE MINDIG NÁTHÁS VAGYOK!

 

JA ÉS JÖVŐ HÉTTŐL KELL 1 FEHÉRJEMENTES NAP IS :((((

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!