Cyco bringázás

2015.06.06 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:41:15

Távolság

65 km

Tempó

01:33 p/km (38.52 km/h)

Edzésleírás

Michelin Bringarally

A csapat tervei szerint amatőrben kellett indulnom, és azon belül a női versenyzőinket segíteni. Mészi sajna nem tudott jönni, mert gyerekeket kellett versenyre vinnie, Juci beteg. Kalapos Erikát kellett (volna ) segíteni. A versenykiírás szerint az amatőrök 10 perccel az elit mezőn yután indulnak. Ezt a szervezők felrúgták, és egyben ment a mezőny. Mi ezt persez nem tudtuk és nem álltunk előre a rajtnál. Egy outi versenty  elvesztéséhez ez elég is.... NO mindegy a rajtot követeőn, mivel Kalapos Erikának ezzel lefőtt a kávbé, és egyéként sem láttam rajta azt anagy törekvést, gondoltanmmegyek a többeiekkel  a 2. bojban. Andrási Csabi Czegle Roli és én húztuk a sort, de rajtunk kívül vezetni nem kart senki. Az elit mezőnyből leszakadt Iza, gondoltam most őt segítjük. gy csajzsi votl előtte ármi lehet. Mire ő is kiszakadt és felértünk rá, Iza is kiszakadt. Innentőlkezdve már csak edzésnek tekintettem az egészet. A fordítónl 5-öd magammal megszöktem a második nagyob bojból, Andrési Csabival ketten vezettünk felváltva. Persze a végén az is sprintelni akart a kb 60. helyért aki egy métert sem vezetett.... Edzésnek jó volt, a taktikánk rélszben a szervezők hibája miatt , és ami pipogyaságunk miatt hamar összeomlott.

Az liteknél Doki 4.lett talán. Ott sem ment minden simán állitólag, még várom a beszámolókat. A versnyt követeőn hazajötem nem volt kedvem ottmaradni, hiszen keserű szájízzel ért véget ez a verseny.  

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:41:15 65 01:33 38.52 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Cyco képe

Cyco 3292 napja

Igazad van polariss. A megtiszteltetéssel meg ne szivassál már :-)   A szervezők részéről az volt a baj, hoyg egyben indították el a két mezőnyt. Ha 10 perc késéssel indulhattunk volna az elit mezőny után tisztább és jobb verseny lehetett volna. A rajtnál ezért is álltam hátra, mert meggyőződésem volt , hogy később indítanak minket. Ha tudom egybe megyünk az elejére állokm, és kis szerencsével végig tudok menni az elejével. Persz eíyg sem volt rossz, mert ezzel a bojjal tudtam menni, és sokat tudtam menni az elején ami fontos egy outi versenyben.

SzattyBIKE képe

SzattyBIKE 3292 napja

Jót mentél Cyco, Grat!

polariss képe

polariss 3293 napja

Ott voltam az 5-öd magados csoportban, én igazán igyekesztem elől is menni míg bírtam, meg úgy láttam a cimboráim is. Sajnos 45. km-től nagyon görcs határon volt mindkét vádlim, többször le is maradtam. Sajnálom hogy nem ment több, de mi tényleg "amatőrök" vagyunk, azért is regisztráltunk oda. Nekem inkább az a sportszerütlen hogy a profik miért közénk regisztráltak..mert azért mégis csak fura hogy az amatőr nyertesek is ugyanazt az időt tudják mint a profik . Különben megtiszteltés volt veled tekerni :) !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!