smarcsu futás

2015.10.11 Vasárnap, 10:33:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:47:17

Távolság

30.2 km Szint: 154 m

Tempó

05:32 p/km (10.83 km/h)

Edzésleírás

SPAR 30 km

Túlélésre játszottam, Bencével és Ildikóval mentünk egy jó darabig, jó kis társaság volt. A rajtnál nagyon erős szél volt, így a kabát ujját lezipzáraztam, s a mellényrészt magamon hagytam. Utols percben még a kartyűt is felvettem. Elég hamar iderült, csak ahol a 30 rajtja volt volt ennyire hideg, szeles az idő, s nagyon melegem lett. le is vettem a mellényt, s a kartyű segítségével derekamra kötöttem, de nem találtuk az ismerősöket, akinek ki akartuk volna adni. aztán a Lánchídnál meglepetésemre ott szurkolt a volt kolleganőm, gyorsan rá is sóztam, így legalább találkozunk majd újra :) aztán mentünk tovább, egész jó tempóban, de kb 15 km-nél már meg kellett állnom, s be kellett vennem a voltarene dolot, hátha segít a vállamon (kb 20-25 között nem is fájt), de sajna így elmaradtam Bencééktől, pedig nagyon jó kis társaság voltak. Innentől egyedül, kissebb nagyobb vállfájással. a lábaim merevek voltak, hiába, nagyon keveset futottam mostanában. szerintem nem ment volna most a maraton, ez sem esett jól. a célban Péter Attila nagyon örült nekem, kicsit szégyeltem is, hogy engem mond be, s nem a maratonistákat. De úgy tűnik, jó a szeme, s már a távolban felismert ;) Aztán jött a nagyon éles fájdalom, a végére már mindkét vállam megfájdult nagyon, a nylont nem tudtam magamra teríteni. próbáltam nyűjtani, nem igazán segített. A végén elmentünk egyet ebédelni, ott  Timike kicsit átnyomkodta, s utána sokkal jobb lett, azért  nem volt  megnyugtató, mikor mellettem Bence doki (idegsebész) mondta, előbb útóbb valamelyikünk a műtőasztalán köt majd ki. :D 

Lényeg, nem szabad ennyire felkészületlenül rajthoz állni, MR-t nagyon várom, s remélem, mielőbb pontot teszünk ennek a vállfájásnak a végére!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:47:17 30.2 05:32 10.83 154 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 3151 napja

Koszonom. Sneci-ke, nagyon megorultem Nektek, azert nem latszott.... :)

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3151 napja

kívülről nem látszott Rajtad a szenvedés

mielőbbi jobbulást

cseha képe

cseha 3152 napja

Szép volt ez, sajnálom, ha szenvedős volt belülről!

Blue képe

Blue 3152 napja

Hát akkor gyógyuljon meg az a váll de mihamarabb! :)

RemAti képe

RemAti 3152 napja

Gyógyulj!

smarcsu képe

smarcsu 3152 napja

A tempómmal nincs is bajom (bár egyedül valószínű lassabban kezdek, s a vége akkor még lassabb, de az, hogy ilyen szenvedős lett, na az nem tetszik. :(

 

Zsuzsi76 képe

Zsuzsi76 3152 napja

fájós váll ide-oda, szép tempó ez, egészségedre!
jobbulást, gyógyulást a vállaidnak!!!

Kritty képe

Kritty 3152 napja

Óóó! Sajnálom, hogy nem találkoztunk! 2-es csapattal kellett volna rajtolnom, de aztán beálltam az egyeskékhez, mert ott is voltak ismerősök. No persze elszaladtak, én meg trappoltam magam tovább. :)

Nem tudtam, hogy sérült vagy! Jobbulást kívánok! Nagyon szenvedős, ha így kell végigmenni 30 km-en. :( Remélem hamarosan rendbejön a vállad!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!