Enugu Úszás

2017.08.16 Szerda, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

1.25 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

FINA World Masters Championships - Hajós 'B' medence
 
50 pille 0:34,50
 
Ma 12.48-ra kellett mennem a call roomhoz, kb 10.00re mentünk az uszodába. Meleg volt és sütött a nap, ezért kerestünk egy árnyékos helyet a lelátón. Nagyon nagy nyüzsgés volt az uszoda egész területén, rengeteg ember volt ott. Az Arénában is sokan voltak, de ott jobban eloszlott. Szuper a hangulata az egész versenynek. A Hajósra ez különösen igaz. Nagyon tetszik :) mindenki laza és kedves. :) és tényleg a világ minden tájáról jöttek versenyzők. Kicsit nézelődtem, aztán elmentem bemelegíteni, a kinti és a benti 33-as medencét használhattuk. A kinti tele volt. Bent is nagyon sokan voltak, de ott talaltam helyet, ahova beallhattam. A bemelegítés egész jól ment. fáradtnak éreztem magam, főleg a karjaimat, volt egy kis izomlázam is, ezert jól is esett a bemelegítes. Utana átöltoztem es visszamentem a lelátóra, de már oda sütött a nap, ezért új helyet kerestünk, szemben sikerült is, pont ott, ahonnan az 50-ek indultak. Ma is jöttek szurkolni rokonok, és meglepetésként barátok Hajdúszoboszlóról. Nagyon jól esett :) ma nem voltak nagy csúszások. A call room a medence tulsó végén volt. Itt nem volt olyan összeszedett a rendszer, mint tegnap az arenaban. Egy sator alatt volt harom sor szek, ketten nézték az első két sorban ülők kártyáit, és kiabáltak, ha valaki nem volt ott, de csak egymast kérdezgetve tudtuk meg, hogy melyik futamok ulnek ott. Az enyem az 55-os futam volt, 5-os palya. Nagyon meleg volt, a sator alatt meg kulonosen. A rajthoz végig vezettek minket a medence mellett, pont azon az oldalan, ahol az ismerőseim ultek, így még láttam mindenkit és tudtunk egymasnak integetni :) ekkorra már megérkeztek a kolléganőim is. 
Melegem volt, ezert bevizeztem magam a vodorben levő vízből. Fáradt voltam, de úgy ereztem, hogy ez az 50 jól fog sikerülni. 
A rajt a szokasos módon sikerült, delfinezés, aztán nyomtam ahogy csak tudtam. Úgy éreztem, hogy jól megy, elkaptam a ritmust. 25 körül a lábaim elkezdtek fáradni, a karjaim viszont jól bírták. Ez nem így szokott lenni. Pont ott fájtak a lábaim, ahol szombaton görcsöltek. A végére nagyon elfáradtam. Azt hittem jól sikerült úszás volt, de az időm nagyon rossz lett. Az önkéntesek áthozták a rajtnál hagyott cuccainkat erre az oldalra és a kezembe nyomták. Jó volt, hogy nem kellett érte menni, vagy keresgélni. Visszamentem a többiekhez, akik már elindultak felém. Nekik nagyon tetszett az úszásom is és nagyon büszkék, hogy egy világbajnokságon láthatnak. Miattuk nem látom olyan rossznak a helyzetet, de azért az idők zavarnak. 200 méterrel vezettem le a kinti medencében.
44. lettem 59-ből. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1.25 00:00 0.00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!