jocccc Úszás

2017.08.27 Vasárnap, 09:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:24:18

Távolság

1.5 km

Tempó

16:12 p/km (3.70 km/h)

Pulzus

Átlag
164
Minimum
0
Maximum
172

Edzésleírás

Budapestman, rövidtávú OB, úszás

mivel OB, elvileg ez lett volna idénre a fő verseny. a felkészülés sajnos nagyon össze-visszára sikerült így szezon végére, de azért reméltem, hogy az eddigi edzésekből jót fogok tudni menni. az utolsó hétben már mutatkoztak erre utaló jelek, így bizakodó voltam.

úszás: rajt előtt vízben nem, de parton melegítettem 10p könnű futással, és a Lupára is bringával mentünk, abba is tettem 2x30mp lendületeset. megvolt az immár szokásos koffein adag is, és a kinézett lábvíz is. rajtból jól jöttem el, és bunyó sem volt, egyből vetődtem Pócza Tomi lábvizére. lendületes, de mégis jóleső volt a tempó, nagyon bizakodó voltam, viszont sokszor elvétettem az irányt, nagyon jobbra húztam mindig, nem is értettem mi van velem, sokszor kellett korrigálni. aztán az első bójánál volt egy kis tömegjelenet, de ugyanúgy tudtam folytatni az úszást lábvizen, mígnem a köztes fehér bójánál az egész bolyom bekanyarodott. ennek nem örültem, mert innen egyedül kellett tovább menni, és lassan értek utol újra. az utolsó egyenesben megint lett egy kis lábvizem, de ők nagyon befelé húztak, én viszont tudtam, hogy jobban a part felé kell tartani, így hamar magamra maradtam itt is. végül 24:18-cal jöttem ki, amatőrben a 32., de a rajtcsoportból a 16. helyen. a legfontosabb viszont, hogy Vázsony nem tudott jönni velünk, így volt egy kis előnyöm.

az úszás jó volt, de nagyon nem értettem, miért kóvályogtam ennyit. szóval lehetett volna jobb, de igazából azzal sem lettem volna előrébb időben. az úszótáv kicsit viszont több lehetett, 1550-1600 körül.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:24:18 1.5 16:12 3.70 0 172 164
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Suunto Ambit 3 Sport