abrokanita túra

2018.01.27 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:24:00

Távolság

25.5 km

Tempó

12:42 p/km (4.72 km/h)

Edzésleírás

TéliMátraTúra M-es táv

Reggel 5-kor indultunk Tibivel Bösziből.

Nagyon sokan voltak, klassz érzés volt újra ott lenni :)

Szücs Anitával összebandáztunk és így vettük nyakunkba a hegyet.
8:00-kor startoltunk jó tempós sétával. Klasszul haladtunk, de mivel neki sem volt a térde a helyzet magaslatán, így megbeszéltük, hogy csak toluk le szintidőn belül, semmi ugrabugra, nem kapkodunk, csak végigsétáljuk.

A lehető legideálisabb idő voltklassz talajviszonyokkal. Kérni sem lehett volna jobbat. Kellemes 0-fok körüli hőmérsklet, napsütés, semmi szél, semmi csapadék, hó is épp annyivolt, hogy még tél fillingünk legyen, de ne hátráltató tényző legyen. A patak sem volt megáradva és klasszul be volt rajta fagyva egy kis átjáró, úgyhogy idén nem merültem meg.
Egy aláöltöző+egy póló+egy pulcsi, alul pedig egy hosszú és egy háromnegyedes naci a lábszárszorítóval volt rajtam. Épp kellemmesen elég volt.
Felfelé nagyon jól bírtam a tempós  sétát folyamatosa. Olyan jól, hogy a Kékesen még nem is éreztem, hogy el lennék fáradva.

Ezért lefelé elkezdtem engedni... Anita nem nagyon tudott jönni. El is hagytam egy rövid időre. Az utolsó ellenőrzőponton bevártam, megbezséltük, hogy én megyek és majd lent talizunk. Az utolsó szakaszt égigfutottam :) Iszonyat jól esett. Jól vitt a lábam, hiányzot a futás, a keringésem is jól bírta. Így lett az időm 5:24. Sokkal jobb, mint amit álmodni mertem ennyi felkészüléssel és ilyen térddel. Mégiscsak jól összefércelt Géza bá :D

Jövőre visszatérünk és összehozzuk az 5órán belüli időt ;)

Aznap egész virgonc voltam még hazafelé is. Este azért már elmacskásodtam, de vasárnap....pfff... alábszáram, combom, fenekem nagggyon megkapta. A futástól rémesen elszoktam, és én épp egy hegyen próbálom ki  először :P
De már szerdán el tudtam menni crossra, úgyhogy sikeresen teljesítettem.

Ebben az évben 400női indulóból 60. lettem az M-es távon. :)
Összességében pedig 1086 indulóból 254. :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:24:00 25.5 12:42 4.72 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!