Enugu bringázás

TAS2018.05.12 Szombat, 09:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

08:30:00

Távolság

106.5 km

Tempó

04:47 p/km (12.53 km/h)

Edzésleírás

Tekerj a sereggel 2018 1. nap

 

A korábbi évekhez hasonlóan pénteken most is Balatonszemesen aludtunk és szombat reggel mentünk Keszthelyre Katival és 3 ismerősével. A rajt 9.30-ra volt tervezve, de 9.45-kor indultunk. Az elején még nagy tömeg volt. Az indulás után egy darabig ,mentem V. Pisti után, gondoltam Katiék meg mögöttem vannak, végül Pistit elvesztettem szem elől, Katiék meg nem voltak mögöttem, így a szigligeti első pihenőig egyedül tekertem. Ott találkoztam a "Békés" csapat egy részével és bevártam Katiékat is és hozzánk csapódott B. Ildi, aki itt csatlakozott a túrához is. Gondoltam így vicces utam lesz :D, és nem is tévedtem. Ildikó tempója viszont olyan volt, mint az enyém, úgyhogy jól haladtunk együtt. Az UB miatt sokszor mentünk a főúton, ami az emelkedőknél már nem tűnt olyan jó ötletnek. Az ebéd most is Zánkán volt, itt találkoztunk a "Békésekkel" és Katiékat is megvártuk. Innen 5-en indultunk el, de Katiékat elhagytuk. Ildi néha kiabált, hogy menjünk, menjünk, ezért gyorsabban tekertünk. :) A következő pihenő Csopakon volt, de hamarabb elfogyott a vizünk és Füreden megálltunk egy benzinkútnál vizet venni. Ildikó csak szombatra jött, Keneséről vonattal ment vissza Badacsonyba. Fűzfőn jött rá, hogy az órája késik 20 percet, így már csak 13 perc maradt a vonat indulásáig, ezért kimentünk a főútra és jól megnyomtuk. Vagyis ő úgy megnyomta a 3 sebességes biciklijével, hogy alig tudtam utolérni, viszont a vonatot elérte. Az állomástól egyedül tekertem be a Honvéd üdülőbe.

Kb. 90 km-ig jól bírtam, utána viszont már nem esett olyan jól, biztos a néhány gyorsabb szakasz miatt. A túrázós tempó jön be inkább. :)

 

A km óra szerint:

106,56 km tettem meg

5:33,44-t tekertem összesen

19,1 km/h átlag sebességgel

39,2 km/h volt a max sebesség

A csomagokat rosszul pakolták az üdülőben, pont lejtőre rakták, így a kb. 5 perces felhőszakadás szépen eláztatta mindet... V. Pisti már rég beért mire megérkeztem, a lányokat nem értem el és Zsoltit sem, akivel megbeszéltem az úszást. Bepakoltam a szobába, aztán gondoltam még vacsi előtt úszom egyet.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!