Leo bringázás

2007.08.12 Vasárnap, 08:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:44

Távolság

30.06 km

Tempó

01:59 p/km (30.19 km/h)

Edzésleírás

Elindultam, gondoltam ha esik visszafordulok. Esett, visszafordultam. Szarrá ázást gyakoroltam, autók is becsaptak előről hátúlról :o))) Hiába, akkor megyek bringázni amikor JÓL ESIK há-há-há.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:44 30.06 01:59 30.19 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

atom képe

atom 6114 napja

Leo, aláírom az időjárás-megrendelődet :-)! Emléxem tavalyelőtt a futás közepén kapott el a langy nyári zápor meg utána a gőzfürdő... levegő semmi... Na de akkor csak futásom volt soron. Tavaly meg a bringa végén egy kis hüsi eső... nade akkor meg csak a kis köröket bringáztam... Vajon az idén hogyan folytatódik a hagyomány?

Egyébként az esőt én is szeretem, hacsak nem ömlik, mint amit tegnap megtapasztaltam. No meg vigyázni kell a bringán a csúszós úttal meg a megbúvó kátyúkkal.

Köszi nyaff, és hajrá Leo!

Leo képe

Leo 6114 napja

Köszi Judit!!!! Ez eszembe fog jutni!
nyaff képe

nyaff 6114 napja

Ne siess, az az idő is el fog jönni!!   És gyorsabban, mint gondolnád! Miért akarsz már ott tartani? Az odavezető "út" is elég izgalmas és szenvedős. Aztán, amikor már túl vagy rajta, majd lesz egy jó nagy hiányérzeted, mert a több hónapja foglalkoztatott "cél" teljesítve lesz. Elmúlt a görcsölés, a tervezgetés, a latolgatás, a kétely, ... És hiáynozni fog a drukk, a nyomás, ... Élvezd a felkészülés minden pillanatát! A versenyen is próbálj arra gondolni, hogy mennyit edzettél ezért. Ne azt érezd, hogy többet kellett volna, akkor jobban menne. Arra gondolj, hogy Te család és meló mellett ERRE IS képes voltál, és most itt vagy, és csinász valami olyat, ami viszonylag kevés embernek adatik meg, és a lehetőségeidhez képest milyen klasszul csinálod!!! Ne akarj túl lenni rajta, hanem élj benne.

Húúú, lehet, hogy kicsit elvont voltam, de szerintem a mi szintünkön meg kell próbálni élvezni a versenyt és büszkéknek lennünk, hogy idáig eljutottunk.

Tehát, hajrá Leo, hajrá Vaú!!!

Leo képe

Leo 6114 napja

Vagyis tartanánk!
Leo képe

Leo 6114 napja

Én is inkább a borongós időre szavaznék Nagyatádra.
Mondjuk langyos meleg 6:45től 8:30ig, majd felhők, lágyan borult idő nulla széllel egészen 15:00ig, majd szemerkélő, néha akár záporozó eső olyan 20:00ig, majd eláll, hogy a célfotó azért jól sikerüljön.
Bár már ott tartanék..

nyaff képe

nyaff 6114 napja

Nem akarok vitatkozni, de a tegnapi hűsis, kicsit szemerkélős időjárás szerintem sokkal ironman barátabb, mint a felhő nélküli, szellő sem rezdülős 35 fokos totál napsütés egész nap. (ill. ilyenkor volt már hatalmas zápor este 7-8 felé többször is. brrrr, az sz...volt)

Gyerünk Leo!!! Majd gondolok Rátok a tengerpartról, miközben a félárnyékban a gyöngyöző falú boros v. sörös (esetleg mindkettő :-)) ) poharat emelgetem a számhoz.

atom képe

atom 6114 napja

Mé' nem vitté' esernyőt ;-)?

Elég jól megy neked az esőben tekerés amint látom, de azért jövő szombatra ugye nem kérsz égi áldást? :-)

Szab képe

Szab 6114 napja

akkor mindenféleképpen jólesett :))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!