Pepe88 futás

2021.02.07 Vasárnap, 20:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:24:56

Távolság

14.2 km

Tempó

05:59 p/km (10.03 km/h)

Pulzus

Átlag
133
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

POLAR

 

Sajnos a futó helyzet nem a legjobb itt. Nincs jó helyszín, ezért nincs is kedvem futni, pedig azt hiszem (otthon) futni szerettem a legjobban. E mellé hozzájön az, hogy 0 (NULLA) alkalommal gyógytornáztam (kurvára ellustulom). 0 alkalommal hengereztem (hiába vettem vmi hengerhez hasonlót). Valószínű a testem érzi ezeknek a hiányát. Valamint pár kg is feljött.

 

Szóval mindenesetre most a "túlélés" a terv, ha majd elkezdem a diétát/hazamegyek akkor magasabb szintről kezdhessem. 

 

Ezt a futást elvileg szerda-csüt környékén akartam volna. De inkább dolgoztam... Ma is majdnem kihagytam. Eredeti tervem is az volt, hogy este megyek el futni (így pont akkorra végzek, mikor kezdődik a SUeprblow felvezetős és kicsit könnyebb szívvel bűnőzhetek). Viszont majdnem nem mentem, mert kurva nagy bukóban voltam délutáni session alatt. Nem is visszanyerni akartam, csak valahogy a kedvem elment így a futástól. Aztán szerencsére jött egy viszonylag jó időszak, így az eredeti terveknek megfelelően 8 körül elmentem futni.

 

Ezúttal végig asztalfon, betonon.

Viszont sötétben. Cserébe nem volt meleg és frissítés nélkül is kibírtam. Nem is fáradtam annyira el (legalábbis futás közben/végén nem éreztem). TUdtam volna futni még fél órát simán, de akár többet is (főleg ha lett volna frissítés).

Viszont ennek ellent mond, hogy brutális izomlázam lett másnapra... Mondjuk nem csoda. Az elmúlt 1 hónapban ugyebár alig futottam, és akkor is áltlában 5-8km között. A leghosszabb táv 10km volt. Ahhoz képest ez már egy normális táv/futás volt. Ráadásul nem is full lazán...Sőt... Igyekeznem kellett, hogy ne zárjon be a pizzéra (de persze hiába értem oda 21:35-kor, amikor 22:00-ig vannak nyitva, már nem tudtam rendelni...). 

Szóval a lényeg, hogy normál tempóban futottam, valószínűleg ettől lett az izomláz, viszont csak azért, mert elszoktam ettől...

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:56 14.2 05:59 10.03 0 0 148 133
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!