Hauanita Úszás

2011.06.13 Hétfő, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:29:53

Távolság

1 km

Tempó

29:53 p/km (2.01 km/h)

Edzésleírás

Na, ez most nagyon nyűgös volt.
Kezdődött azzal, hogy mivel a Sportuszi oldalán az volt, hogy "Hétköznapi nyitvavtartás" van, rákérdeztem, hogy hétköznapiasan vannak-e edzések, vagy bevethetem magamat a hűs habok közé. Edzések vannak, hát hurrá. Átsétáltam (hadd ne naplózzam be azt a kábé 700 métert) a SZUÉ-ba, és előbb a langymedencébe vetettem magam. Fújt a szél, így nemigen vágytam a hűs habokba, valahogy délelőtt, futás közben melegebbnek tűnt az idő. Nem is értem. Azért, amikor az ember megszabadul 1200 Ft-tól a hűs habok kedvéért, akkor már nem hagyja ki a mozgásfaktort sem.

Szóval úsztam. Az úszómedencében nem voltak sokan, ennek ellenére vagy két olyan hím példányt is sikerült kifognom, amely bár gyorsabban úszott, mint én - valljuk be, ehhez nem kell nagy tehetség sem - ám 33-anként megállt pihenni. Majd ezek után több ízben sikerült úgy indulni, hogy a medence vége felé engem kelljen előzgetnie, kerülgetnie. Azt nem értettem, hogy ha ő pihen, én meg egyenletesen úszok, akkor miért nem képes egy olyan időpontban indulni, amikor a medence két átellenes sarkában vagyunk, így pár hosszon keresztül nem zavarnánk egymást.

Meg a strandi ricsaj is zavart, jobb szeretem a sportuszi kicsit fegyelmezettebb, nyugisabb légkörét. 

Meg a gyors sem ment, 2 hosszt vállaltam be, de nem állt össze. :( Tök zsákutcában vagyok úszásilag :( De legalább lement az ezres, voltam ma kétszer is levegőn, nem a panel 9. emelet, és azért az jó volt. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:29:53 1 29:53 2.01 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

AAni képe

AAni 4736 napja

Én is az uszodát választottam tegnap a zajos kinti medence helyett. Volt, hogy az egész medence az enyém volt. :))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!