smarcsu futás

2011.06.25 Szombat, 16:21:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:33:00

Távolság

16.2 km

Tempó

05:44 p/km (10.45 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

UB 2011 Szigliget - Gyenesdiás

na azt hiszem, ez olyan futás volt, mint a szendvics. a közepe a legfinomabb, a többit meg el kellett viselni. kezdődött azzal, hogy szegény Tomikaga nem ugyanúgy tudta, hol a váltópont, mint amit mi tudtunk. Jött Évi  (bringás kísérőnk, köszönjük :)), hogy nem tudja, hogy fogja a végét Tom lefutni, mondtam, lemgyek elé, de léptem kettőt, s Tom már ott is volt.

elindultam. Kb 7 kiliig azt hittem, fel kell adni, minden lépésnél nagyon fájt a jobb bokám. mikor már a csillagokat kezdtem látni fényes nappal, akkor kicsit félreálltam, átmozgatni, hátha kiroppan, s jó lesz. de nem. szerencsére telóm nem volt, így csak reménykedtem, majd bemelegszik. aztán nagy meglepetésemre jött RemAti bringával. nagyon jólesett. a beszélgetéssel el is terelte a figyelmemet a bokámról, ami tényleg elkezdett bemelegedni. ő is kezdte megszokni a bringát, meg a tempómat. s jött az örömfutás szakasza, jó tempóban, vidáman, előzgettem vissza embereket, akik otthagytak. nyulaztam magyarok nyulainak is:) a vonyarcvashegyi frissítőnél a sok szurkolótól nem láttam meg a vizet, ez megbosszulta magát. előre küldtem RemAtit, hogy szóljon, megyek. mielőtt elment, ittam még egy kis isot a kulacsából. na ezeket nem kellett volna. az iso nem volt jó a víz helyett, s ahogy egyedül maradtam, mintha újrafutottam volna minden egyes kilit, csak nem akart jönni a váltóhely, sőt, mintha cérnán húzták volna előttem. végre befutottam, s befutó után szerintem kapásból másfél liter innivalót megittam :) jöhetett a kb 1,5-2 órás pihenő :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:33:00 16.2 05:44 10.45 0 0 0 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Daniloo képe

Daniloo 4720 napja

Gratulálok!
Jó volt ez a futás, nem látszott hogy fáj valamid!
És a kívánságod is teljesült: 16 kili és rendesen megizzadtál!

lajhára képe

lajhára 4720 napja

gratulálok!

zolle képe

zolle 4720 napja

Hát, megszenvedted rendesen. :(

SZép volt.

 

smarcsu képe

smarcsu 4720 napja

hát pedig az az első,meg az utsó szakasz, amit nélküled tettem meg nagyon lassú volt, amíg beszélgettünk meg nagyon gyors. mondtam én, hogy ha beszélgetek gyorsabban megyek. nagyon jó volt, hogy ott voltál, nagyon örültem Neked, hiba volt előreküldenem Téged, hogy szólj a többieknek, hogy jövök, mert látod, Nélküled nem ment :)))

RemAti képe

RemAti 4720 napja

Nagyon mentél alig bírtalak utol érni. Tiszta pánikban voltam! Mondtam, hogy nem szívesen hagylak ott a nyúlnak! Na ezt megkaptam.-:(

smarcsu képe

smarcsu 4721 napja

á dehogy, elvileg csak kedvesen mellémszegődött. de majd legközelebb megmutatod, hogy is kell? :)))

Blue képe

Blue 4721 napja

Ha bringás kísérővel mentek akkor annak úgy kell kinéznie mint a karácsonyfának,hogy minden legyen rajta. :)

Gratulálok! :)

smarcsu képe

smarcsu 4721 napja

az első futás utána csak bringán felfele, meg sima sétálásnálfájt.  sajna  most is érzem néha, majd éjszakára kap egy kis feketenadálytő krémet :)

monique képe

monique 4721 napja

örülök h neked is volt örömfutás! :))

bokád rendben azóta?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!