Gandi túra

2011.10.08 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Távolság

10 km

Tempó

24:00 p/km (2.50 km/h)

Edzésleírás

7+3 km túra Répáshután. Az elején viszonylag gyorsan haladtunk, babó apa hátán, de aztán a kisasszony viszonylag hamar lekéredzkedett, úgyhogy a Less Nádor tebepusztai pontjához már a saját lábán, a kis toligájával ment. Ott aztán leragadtunk egy időre, kavicsozott a pontőrökkel, meg ropit szórogatott, ilyesmik :-)

Visszafelé már kicsit nyűglődős volt, ennyi önállóság után nehezen viselte a hordozót :-)

A délutáni alvás után meg egy tanösvény túrát nyomtunk, fel a barlanghoz. Klassz volt. Toliga itt is, de már csak visszafelé raktuk le önállóskodni :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:00 10 24:00 2.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Gandi képe

Gandi 4627 napja

Zita, tényleg a sót nyalogatta a ropiról, de aztán elvettem a kis játékát, volt is sértődés :-)

Yoyoka az csak a felétől volt macskaköves, Tebepuszta környékén még nem. A macskakövesen nem tologatta, ott a hordozóban tiltakozott minden porcikájával :-)

yoyo képe

yoyo 4627 napja

Köszönjük a szurkolást cillagom , jó volt ez a szombat nagyon :)  Hál istennek  Ircsónak mégsem kellett a pöttyös gumicsizmát felvenni  :)

Várjál már ..az  a pont ahol azon "macskaköves " úton jöttünk hutára ? Ha az, akkor jó lehetett  a toligával menni ,még futva is utáltuk :)))))

runing képe

runing 4627 napja

Toliga??!  Látod milyen "hálás Neked" a babakocsis futásokért, hogy viszed Magaddal( persze a puttonyosért is:-) ...Ő is "toligázott"!

Szép és tartalmas napot "teremtettetek"!!!...és már Ő is tudja : hosszabb úton kell a só pótlás( még ha ropi is az) :-)))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!