yoyo futás

2011.11.19 Szombat, 16:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:25:00

Távolság

40.1 km Szint: 1210 m

Tempó

11:06 p/km (5.41 km/h)

Edzésleírás

Az Iszinik 100 at  szerettem volna megcsinálni,de dolgoznom kellett ,aztán megláttam,hogy lesz éjszakai résztáv is,így meló után kivonatoztam Dorogra. Ott bevártam  farkast és Bélát ők  a százasról  jönnek majd  ,innen aztán  együtt tévelyegtünk tovább az éjszakában áááá  :) Mikor 2008 ban megrendezték visszafelé a Kinizsi 100at akkor az  ötvenen voltam ,és már akkor is egész más volt visszafelé. Hát most is ez volt , másnak tünt az útvonal Dorog-Kesztölc -Pilisnyereg távon 5x tévedtünk el . 10+ kilin mentünk 3 órát :))

Mikor felértünk a Pilisre,csodálatos zúzmarás erdő fogadott,a lámpámmal alulról felvilágítottam  egy  hatalmas fára,ami olyan volt mint egy porcelán . Mondta is farkas,hogy má ezé a látványér megérte eljönni. Itt kapásból 2 réteg ruhát  magamra kellett húzni .  A hosszú erdőn viszont hoztunk jó sok időt ,na meg a pilisi szerpentinen lefelé is. a fiúk nagyon jól jöttek dicsértem is őket,hogy bírják ;)  Beszarás,hogy még a kéken a kevélyre sem tudtunk úgy felmenni,hogy ne kavarjunk át a pirosra :) Végül már nem mentünk vissza ,és a piroson húztuk fel magunkat a nyeregig . A köveken felmenni hmmm  szegény Béla de utálta már .volt egy hely ahol még le is feküdt az avarba :)  Ha aszfaltot kereszteztünk szinte toporgott rajta ,hogy sokáig tartson átérni ..éjfél előtt szerettünk volna beérni a célba ,ez sikerüt is.. hála nekem ugye ..a pihent   rövidtávos húzóerőnek :PPP

Jó kis túra ez ,akár oda akár visszafelé . 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:25:00 40.1 11:06 5.41 1210 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

lbtibsz képe

lbtibsz 4575 napja

Ez egy eltévedős nap volt, én aztán tudom. :)

cica66 képe

cica66 4576 napja

Most olvasom csak,hogy szerencsére ismét dolgozhatsz cillagom!!!Gratula a melóért és ezért a jó kis túráért is a fiúkkal eltévedéssel mindennel együtt..:)

ganki képe

ganki 4576 napja

Gratulálok cillagom! Örülök, hogy van melód, mégha ezt most utána kellett megcsinálnod. Dehát mi ez neked, ez a laza negyvenes! :-)

Bozót képe

Bozót 4576 napja

Gratu!   Aaannyira akartam menni én is :( Na, majd eccer! :)

marky képe

marky 4577 napja

Kőkemény vagy Yoyi! gratulálok! Jó lenne ha észbekapna és szponzoráááána a Triumph :)

pátyalso képe

pátyalso 4577 napja

Gratula Cillagom:))

Levicopter képe

Levicopter 4578 napja

Gratulálok !! Te mindig jó lnyomod !!

yoyo képe

yoyo 4578 napja

bizony bizony szép is volt erdő  éjszaka ,meg amúgy is én imádom a telies erdőt :)A Pilisen még a köd is szitált, a szempillánk is csillogott :)De jó is volt,,Felőlem  eshetne már a hó is :)

Köszi Krisz  köszi boszi :)

gergő képe

gergő 4578 napja

Gratulaaaa yoyoka! Randa egy ido van, meg jobb is, hogy ejszaka mentel, akkor szebb lehetett az erdo,
Boszi72 képe

Boszi72 4578 napja

Kemény szajszi vagy, meló után lenyomi éjjel a hidegben egy negyvenest, 2 pasit is pátyolgatni, hát minden elismerésem!:-)

kkoos képe

kkoos 4578 napja

Jól összehoztad ezt meló mellett. Gratulálok Yoyóka.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!