Hauanita erősport

2012.01.15 Vasárnap, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Megmozgatott súly

3 kg

Edzésleírás

Úszás volt tervbevéve, de mivel tegnap vettem egy pár 3 kilós súlyzót, nem akartam pénzt adni másik mozgásformáért, hanem inkább felavattam a súlyzókat :) Találtam egy oldalt, amin tök jó súlyzós feladatok voltak, amiket vagy magamtól nem tudtam volna, vagy már elfelejtettem régről. Így aztán most naggyon komolyan nyomtam ;)

- hát: 8-10-10-12
- mell: fekvenyomás 8-10-10-12: ezzel remekül ki is váltottam a gyűlölt fekvőtámaszt :)
- mell: tárogatás 8-10-10-12: ezt már gimiben is szerettem :)
- vállra mindig is gyönge voltam, de most egész jó feladatokat találtam. Mondjuk ez az előreemelés váltott kézzel iszonyú vacakul ment, úgyhogy maradtam is a 3×8-nál. Mondjuk ez elég lenne 2 kilóval, de ahhoz venni kéne még egy két kilós súlyzót. De azt majd...
- kinyomás vállból 8-10-10-8. Ez még jobban tetszett, meg is próbálkoztam a 4 sorozattal, de nem ment az utolsó kör 12-je. Mondjuk ezen a ponton már erőst filóztam ezon, holnap hogy fogok írni a táblára??? Pedig a feladat végrehajtása közben már-már látszottak az izmaim... vagy az, ahol lenniük kellene :)
- állig húzás: 8-10-10-12. Na, ez frankó volt. Tetszett is, ment is.
- bicepsz, váltott karral: 8-10-10-12. Majdnem megcsináltam az ötödik sorozatot is, de győzött a józan ész. :) Legközelebb. Viszont ez meg mehetne 4 kilóval is, de nem akarom rögtön felvásárolni a Hervis teljes kézisúlyzókészletét...
- ülve, külön karonként: 8-10-10-12. Kezdtek durván fáradni a karjaim.
- tricepsz 3×8, az is a 2 kilóssal. Ettől már múltkor is veszedelem izomlázam volt, és még a 8-ak is nehezen mentek végig most is...
- has: felülés 10-10-12-12. A múltkori két hasprésnek nem éreztem a hatását (utána), úgyhogy váltottam felülésre. Viszont savasodtam közben, mint állat, nem mertem többet. Közben mg 4×8 hátemelgetés, nyújtásnak is jó volt.

Vállveregetés :) kéne ezt csinálni úgy heti egyszer... 

Edzésszakaszok

Idő Súly
(kg)
Sorozat Ismétlés Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 3.0 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Hauanita képe

Hauanita 4527 napja

Bozót! Nem tudom, a karate edzés mennyi, de Te meg arra szánod rá. Igazából nálam is az van mögötte, hogy ez egyszeri kiadás, míg a kondibérlet/jegy rendszeres lenne. És inkább sportszerre, mint gyógyszerre... ugye :)
Amúgymeg bár van námi izomlázam, sima ügy volt a táblára nyújtózkodás :))) 

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4527 napja

Egs! 

Bozót képe

Bozót 4528 napja

Klassz!  Én óccó János voltam, megláttam, mennyiért vesztegetik a súlyzókat és azóta se vettem :P 

Ha táblára nem is írsz egy-két napig, biztosan látszani fog az edzés eredménye vizualice is :D

Gandi képe

Gandi 4528 napja

Hűha erre adok csillagokat :-) Ez az erősítés dolog nálam egy nagy mumus, ez azon kevesek közé tartozik, amit nyomhatnék, amíg Ircsi alszik, de nem bírom magam rendszeresen rászedni. Úgyhogy gratula, minden elsimerésem :-)

lilla képe

lilla 4528 napja

:)))) holnap nem írsz a táblára...de kedden biztos nem! :)))) ügyiii!

Hauanita képe

Hauanita 4528 napja

A héten is kétszer csináltam, szavad nem lehet :)
De amúgy hosszútávon ez kábé esélytelen, most próbálok a kábé 4-6 naponta gyakoriságra ráállni, de ha futok mellette 3-at, meg olykor úszok is, biztos nem fog több menni. Szóval a heti 1 a realitás. Ha azt veszem, jobb vagyok, mint bármikor idáig, mert már 3-szor kondiztam és nagyon elszánt vagyok még mindig :)))

Skam képe

Skam 4528 napja

Vagy inkább kétszer. :) Mondjuk az elején 4 sorozat helyett szerintem elég lenne hárommal is, viszont a heti 1 az tényleg kevés a látványos eredményekhez. És különben gratula meg hajrá! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!