yoyo futás

2012.03.18 Vasárnap, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:11:00

Távolság

26.3 km

Tempó

07:16 p/km (8.26 km/h)

Edzésleírás

trallala trallala csináltam magamnak egy terepfutást ..Nagykovácsit bőven körbefutottam  a hegyek  peremén .   Jól is ment a futás felfelé is ,,az  első megállásom a Hill side felett volt lefelé a P+on mikor is egy dobberman kutya tünt fel az ösvényen. Azonnal egy fa mögé bújtam,gondoltam a közeli házakból lépett meg,mert egyedül volt ..,de azannyaúristenit  kiszimatolt a dobbermanja ,és  elkezdett ugatni , és  kaparni a lábával ,,Na ilyet még nem tapasztaltam,hogy kutya kaparjon ,,ezé a  riadt yoyoka azonnal egy drótkerítésre mászott fel ,ami szerencsére a lakópark felett húzódik . nem laza nyeklős ,hanem stabil vaspálcákból  volt  , és  felmásztam rá ,szerencsére a drót nem vót rozsdás, ezé tiszta maradt a kezem is :PP   Ekkor hallottam meg,hogy bobi bobi ,de embert ekkor még nem láttam  jönni ,, a kutya rá se retyetye a hívó szóra ,,, A faszi előbukkant alig bírt felfelé jönni egy bottal tolta magát , ,pedig a P+ nem annyira meredek .  Megfogta a kutyát ,de alig bírt vele miközben én lemásztam ,végül  lekevert bobinak egy maflást,,de azé még odamondta,hogy nem bánt,mondtam nem úgy nézett ki bmeg ..Ezután még taliztam sok kutyással, a Remete hegyen 3 x is , de kivétel nélkül mindenki megfogta mikor látták hogy jövök..meg is köszöntem mindenkinek . Jó kis kör volt, Vörös pocsolyánál két őzet ugrasztottam ,,előttem futottak át az úton ,, Remete hegyen  ,és Kutya hegyen hóvirág mező,de már a keltike is nyílik ,, Széna hegyen Kökörcsinek nyíltak , csodás ez a vidék ha mondom :)) ,mikor hazaértem közel 1.5 l vizet ittam meg ,,semmi nem volt nálam  ;)

Nagykovácsi - p-  Kopasz-erdő- p- Vöröspocsolya- P+ közeli Meszes-hegy K+ Remete-szurdok- K- Remete-hegy ( itt kép )

K- Zsíros-hegy - K- Nagy-szénás- (itt kép)

 

K- Kutya-hegy -nyerge  K+ Kutya-hegy - tovább  jelöletlen Széna-hegy (itt kép)

Z3 Széltörés-erdő - Z3 Nagy-kopasz alja- tovább  jelöletlen Cseresznyés-erdő- (kép)

P- Kopasz-erdő - Nagykovácsi

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:11:00 26.3 07:16 8.26 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4464 napja

Szép kört tóótál ,még jó hogy nemszééédűűűtééél el:)))))) Gratika!!

csetbalu képe

csetbalu 4467 napja

csodaszépek ezek a futóbulijaid:)

grat, egészség, csókolom:)

Boszi72 képe

Boszi72 4467 napja

Nagyon szép kört nyomtál Yoyoka és gyors is voltál nagyon. Lassan el kell néznem megint felétek, régen jártam arra.:-) A kutyás sztori tényleg ijesztő, nekem ma pozitív tapasztalataim voltak: 6-ból öten azonnal megfogták az ebeket, amikor megláttak, volt, aki kb 10-15 méternyire tőlem leguggolt, simogatta őket és beszélt hozzájuk, meg sem moccantak, mikor elsuhantam mellettük. Sjanos negatív példa mindig lesz. De Te ügyes voltál, ezért dukál az 5 csillag!!!!

yoyo képe

yoyo 4467 napja

Miért te tudsz valamit Gergőkém ? milyen 3.hely ? :))

igen ma rendkivül szép volt az erdő reggel,,délután egészen borús és szeles lett felénk .. mostmár lehet korán menni,mert világos van ;)

kösy Krisz !kár hogy lebetegedtél, jobbuljál mielőbb !

kkoos képe

kkoos 4467 napja

Gratika Yoyo, szép idő volt ma nagyon, egészségedre!

gergő képe

gergő 4467 napja

ÁÁÁÁ DE JÓT MENTÉL YOYOKA!! és a képek is nagyon jók! mondjuk ez a kutyás sztori, még így is leizzadtam :). nekem is volt rigó előtt szóváltásom egy kutyással, az ember képtelen volt megfogni a kutyáját. akkor minek hozza sétáltatni póráz nélkül.. brrrrr. de az erdő ma egészen csodás volt tényleg! egs! és nagy gratula a 3. helyért a népek tavaszán, nagyon jót mentél!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!