smarcsu futás

2012.05.13 Vasárnap, 15:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:40:33

Távolság

7 km

Tempó

05:48 p/km (10.36 km/h)

Edzésleírás

Eger triatlon kupa - futás

na ez volt a legérdekesebb. gyors cipőcsere, s indultam a várva várt futópályára. ahogy befordultam a parkba láttam, a tavalyi hiányzó frissítést most megoldották, bár most jóval hidegebb volt. aztán jött a pofon, nem a tavalyi pálya. de sebaj, a parkban, annyira rossz nem lehet. aztán odaértem a fordítóhoz, kérdem, hány kör (hiába, nem tudom elhagyni azt, hogy képtelen vagyok elolvasni egy versenykiírást rendesen), mondják 8, ledöbbenek, nem tudom elhinni. aztán elmegy mellettem Irénke, kérdem hány kör, mondja 8, na továbbra sem akarom elhinni, így a másik fordítónál iskérdem, mondják 8. na jól van, ha 8, akkor 8. futkorászok tovább, biztatom pár ismerőst, aztán továbbra is agyalok, hogy ne állítsák már nekem, hogy ez 5 kili lesz, de ha 8, akkor annyi. aztán már kezdtem végre bemelegedni, mikor vége lett a 8. körnek. akkor a szervező még azt akarta, hogy még menjek egy kört, de nem hagytam magam, szerencse egy néző hölgy meggyőzte, nekem van igazam. beértem a célba, Péter Attila gratulációja után mondja nekem, hogy nem futottam eleget. megijedtem, vissza akar küldeni, s olyan csúnyán nézhettem, hogy egyből bevallották, el lett mérve a pálya, s 5 kili helyett 7.5kilit futottunk. így hát ide nem írnám a tavalyi eredményt, mert nem lenne reális :) Ide inkább 7 kilit írok, mert az időeredmény alapján ez reálisabb.

összesítésben korosztályos 2. hely (2-ből), összesítésben nők között 11. hely, meg egy rakat tapasztalat, amit vajon fogok tudni hasznosítani legközelebb???? ez a jövő kérdése.

 

utána hazafele útlezárás, miegymás, így jó későn értem haza....:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:33 7.5 05:24 11.10 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4397 napja

Ez tényleg érdekes, annál is inkább, mert a főszervező is versenyzett :)

Szab képe

Szab 4397 napja

Gratulálok Mariann! Nekem hazai rendezésű lett volna, de sajnos sem tavaly sem idén nem tudtam elmenni a versenyre. Pedig mennyit futkorásztam a parkban.. :)   Érdekes hogy a távok ennyire el vannak mérve, és a szervezők (sztem még ismerem is őket) nem foglalkoznak a pontos táv kimérésével!

Kritty képe

Kritty 4397 napja

Gratulálok! Még ilyet, hogy hosszabb volt a futópálya....Jó, hogy Ironman-en pontosan kimérik.

Daniloo képe

Daniloo 4397 napja

Gratu!
Hát valóban mókás volt ez a futópálya!
Mindegy, ez egy ilyen verseny!
De jó buli volt, az a lényeg!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!