Cyco futás

2012.05.27 Vasárnap, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:25:00

Távolság

19 km Szint: 230 m

Tempó

04:28 p/km (13.41 km/h)

Pulzus

Átlag
178
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Orfű középtávú OB futás

 

A bringa nem fárasztott ki, így tudtam, éreztem jót fogok menni. Az első kör negydénél értem be Tuskenridert, adtam neki is egy cetlit a riválisok rajtszámaival, hátha tudja nézni ő is. A futás 2 körös volt, de szerintem nem volt 10 km, így msok mérésére hagyatkozva 19 km-nek írtam be az egészet. Az utolsó negyedben egy kb 200 m szintes emelekdőt kellett megmászni, itt alaposan beakasztották a gereblyét mindekinek. Tudtam, most, vagy soha. A forídtó már közel volt, ekkor jött Gyugó (Kis Gyula, az abszolút győztes) a 2 körében visszafele, tehát ő ekkor túl volt a futása 75%-án, én ekkor közeledtem a 25% felé. Néztem a rajtszámokat és egy főt felfedeztem aki rivális lehet. Aztán jött Csörgi. Még volt vagy 2-3 perc előnye. Kérdeztem hanyadik helyen vagy? Azt válaszolta 2. A forídtó után lefele rákapcsoltam és nyomtam, verettem neki lefele is. Éretzem tudom tartani a tempót hiába 180 a pulzusom . A második kör elején látótávolságba került Csörgi Péter (eddig előttem futott, de nem látótávolságban és csak a fordító miatt találkoztam vele mikor ugye szembe kellett jöjjön). Ekkor éreztem meglesz. A 2. körben még a hegy előtt megelőztem. Éreztem jönni akar velem, de nem néztem hátra, majd az emelkedőn, a szerpentinen, ott lepillantottam. Már vagy 100 m előnyöm volt. A fordítónál számoltam hány másodperccel vezethetek, és úgy 40-50-re saccoltam Az utolsó kvázi 5 km életem futása volt. Gondoltam biztosan rákapcsol, lefele könnyebb futni, magasabb mint én (hosszabb lábak, nagyobb lépés), kockáztatnom kell. Az utolsó 1 km-en a strandnál kanyargott az út ott hátrapillantottam közel van-e, de nem volt. Ekkor tudtam dogós leszek. Jött mellett egy srác, azt kérdezte melyik korosztály vagyok, mondtam a 35-39 ,ő nem az volt, de azért a fecnimen leeenőriztem. Szép dolog a bizalom, de még szebb az ellenőrzás. Azt mondta még vár rá egy meccs. Mondom Kivel??? Hát velem. Mondom engem nem érdekel az abszolút helyezés, menjünk be, magam elé engedem. Így is tettem.  A futamban ugyan 3. lette, de a korosztélyos OB-n a 2.!!!! Életem legnagyobb sportsikere, soha sehol nem voltam Országos Bajnokságon helyezett.

 

A hétvége eredméynei:

Mecsek Sprint : abszolút 3. hely  (47 férfi induló)

Mecsek Pokla (középtávú OB) abszolót 16. hely (98 OB induló) korosztályos 2. hely (17 induló).

Futam abszolút 19. hely a 201 indulóból, korosztályos 3. hely (40 korcsoportos indulóbol).

Mecsek Bajnoka (Mecsek Sprintés a Mecsek Pokla összesítve) 2 hely.

Meg kell említenem a VinIBike hétvégi redeményet is, ugyani sők Nyíregyházán megrendezett Michelin Bringarallyn elhozták az 1. és a 2.helyet , név szerint Doki és Zsolti, Csrepes Sándor Orfűn DuplaIronMan lett, és nyíregyházi siker még szintén, hogy Hanász Attila "ironhani" OB 3- lett ószintén a Duplavasember versenyen. És akkor még Fariról és Kisfariról és kedves feleségéről nem is ejtettem szót akik a Szilvásváradi MTB maratonon arattak sikereket, sőt győzelmeket. Ezúton is gartulálok mindekinek! 

Most megyek jegelem a kezem, mert inhüvelygyuladást kapok a sok gépeléstől. :DD

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:25:00 19 04:28 13.41 230 0 0 178
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Borsós Tamás képe

Borsós Tamás 4386 napja

Gratulálnom kell !!!  Mindegy mit mondasz nagyon komolyan tolod, megérdemled a sikert megdolgoztál érte.   A futásaid piszok gyorsak, mégegyszer gratulálok ..

dizs007 képe

dizs007 4387 napja

Kókemény vagy Cyco, örülök hogy élőben is megismerhettelek ha csak futólag is  Gratulálok. Így tovább előre

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4387 napja

Gratulálok Cyco,nagyon jól nyomtad,szívesen szurkoltam volna még neked többet is:-)

Sok ilyen szép eredményt!

snatch képe

snatch 4387 napja

Gratulálok én is, szép eredmény!

tuskenrider képe

tuskenrider 4387 napja

Grat itt is!

adam.sipos képe

adam.sipos 4387 napja

Szép felkészöülés - remek versenyhétvége! GRATULÁLOK!

runing képe

runing 4387 napja

Nagy- nagy Gratuláció!...azért várható volt- tükrőződött a jó  forma az eddigi edzések" láttán...!"OB helyezettnek lenni:, nem semmi, irigyellek:-))))))))))))))

necromedve képe

necromedve 4388 napja

5*

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!