Cyco Úszás

2012.06.10 Vasárnap, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:25:12

Távolság

1.5 km

Tempó

16:48 p/km (3.57 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Balatonfüred olimpiai távú triatlon kupa, úszás.

A rajt előtt találkoztam necromedve sportárssal, aminek nagyon örültem, Igazán jó arc. Kár, hogy csak keveset tudtam vele beszélgetni, a rohanásom miatt. Külön köszönöm neki a szurkolást, mert ott volt végig a verseny alatt.  

Elég érdekesen alakultak a verseny előzményei, sűrú volt a 7végém, meg a hetem is, így nem tudtam rápihenni erre a versenyre. (Szerdán hosszút edzettem, péntekem utaztam Tatára a sportnapra, szombaton sportnap kis úszással, majd ezt követően kerákpárral mentem Tatáról Veszprémbe a Bakonyon keresztül)

Ez előtt sohasem indzultam még ezen a távon így átestem a túzkeresztségen is. Eredeti kiírás szerint 14 órátol volt a rajt, így nagy kapkodás közepedte  értem a rajthoz (még defektet is kellett javítanom 11:15-kor...), a neoprént is csak szárazon tudtam felvenni, bemelegítés semmi. Egy mólórol kellett a vízbe ugrani, kb 2 m magasról, én az alacsony vízállás miatt végül nem mertem fejest, csak simán leugrottam rutintalanul. A kezdeti nagy harcok után kezdett tisztulni a kép, és előzgettem lefele embereket. Mire az első kör közepéhez értünk sikerült jó lábvizet találnom, és ezzel végig is menni.  Az időeredményemmel elégedett vagyok.

Az első depózásom is zökkenőmentes volt, csupán 48 másodperc (az elit mezőny 28-38 másodperceket depózott)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:25:12 1.5 16:48 3.57 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Kritty képe

Kritty 4374 napja

Gratulálok! Nagyon ügyes voltál! Hasítottad a vizet, mint a harci cápa. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!