Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 572 635 km-t sportoltatok
Szalad, kocog, fut a manó :)

az elején

futamanó | 2012-07-03 20:41:06 | 3 hozzászólás

Futok. Heti 4 alkalommal. Május végén - június elején, miután elértem az 5km-es távot, csatlakoztam a kerületi futónagykövethez, és a maratonista hölgy személyében megismertem életem eddigi legjobb edzőjét. Kedves, figyelmes, közvetlen - de nem nyálasan vagy hízelgőn, lényegretörő, segítőkész. Minden alkalommal, amikor közösen futunk, mindenkihez van pár érdeklődő mondata, személyreszabott javaslata. Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, írni, gondolni rá. :)

Ez a hőség kikészít. A hétvégén a DK Team élő közvetítését követtem, és csak húúúú-ztam meg hááááá-ztam. A "le a kalappal mindenki előtt, aki az UB-n van" szinte semmit sem fejez ki a csodálatomból.

És nem csak őket csodálom. Minden edzéskor azt érzem, hogy egy út elején vagyok. Nagyon az elején. Hiába az eddigi több sportágban szerzett többször több évnyi tapasztalatom, a futás számomra egy teljesen új világ. A szívbillentyűs gikszer miatt extrán figyelem magam, hogy csak addig menjek el, amíg jól esik. Szerencsére a megerőltetés is jól tud esni. :)

És újra csak csodálom és irigylem a többieket. Akik már évek óta futnak. Irigylem a rutinukat. A rutinos mozgást. A rutinos elindulást. A rutinos tempótartást. A rutinos nemelfutást. A rutinos nemkimerülést. Irigylem és én is akarom! :) És meg is lesz, apránként, okosan felépítve. Valahol a hosszú út egy következő szakaszán. Annak a hosszú útnak, aminek még csak az elején vagyok, nagyon az elején.

3 hozzászólás

Duska73 4376 napja
Duska73 képe

Ugyan ezek a gondolatok kavarognak a fejemben, csak én nem tudtam ilyen szépen összeszedni és megfogalmazni. Én is ennek az útnak az elején járok, de szeretnék is itt maradni a végsőkig. Sok sikert és kitartást kívánok Neked!

futamanó 4375 napja
futamanó képe

Hát nem izgalmas minden alkalommal úgy kilépni az ajtón futócipővel a lábon, hogy vajon ma mi lesz? :)

monique 4375 napja
monique képe

ez aranyos:) tök jó a hozzáállásod h na ma mi lesz :))) tovább az izgalmas úton :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!