Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 572 739 km-t sportoltatok
Szalad, kocog, fut a manó :)

Ha ez az oldal társkereső lenne,

futamanó | 2012-07-28 22:54:32 | 5 hozzászólás

kiírnám az üzenőfalra: keresem azt a 175-180 cm magas, nem túl vékony, ízlésesen izmos srácot, aki este fél9 körül a Babits gimi mellett futott kék pólóban, fekete r.nadrágban és cipőben, és egy kedves mosollyal és érthető köszönéssel üdvözölt, amikor átértem a zebrán az erdőből. :)))

De mivel ez nem egy társkereső oldal, visszafogom magam és csak a naplóra kattintókat idegesítem. :) Egyébként a kerületben nem szoktak köszönni, de még visszaköszönni sem a futók, valahogy meg kéne őket nevelni.

5 hozzászólás

torolt_12 4351 napja
torolt_12 képe

Ez a köszönős dolog fura... nekem jobbára inkább csak beszólogattak eddig a nem futók. Időnként rámjön újabban, hogy a szembe jövőt (futót) egy "Hajrá"- val biztassam. Ha valakivel annyiszor összefutok (szó szerint), hogy már beazonositom az arcot, akkor merek csak köszönni. Egyedül futok és nem mértem még fel a szokásokat... Elnézést érte Szeged!

(...ha más ihlette a blogot, azt hiszem, sejtem!)

Hajrá!

torolt_12 4351 napja
torolt_12 képe

...izé..., ha köszönnek, viszonzom! Kivéve, ha úgy elsuhan mellettem, de ilyen még nem volt. :)

honeymoon 4351 napja
honeymoon képe

Szerintem kezdetnek nem rossz ötlet ez...:) Igazi lovestory lehetne belőle :)

futamanó 4351 napja
futamanó képe

A prioritási lista első helyére azért inkább ezt a mosolygós srácot helyezném (rendelés az Univerzumnak leadva!), és csak a másodikra a helyi futók nevelését (ez amúgy már folyamatban van). :)

Manyesz 4350 napja
Manyesz képe

Érdekes dolog a köszönés. Azokkal az ismeretlenekkel, akikkel nap mint nagy együtt futok a pályán, nem köszönünk. Futottam a Balatonon is nyaralás alatt, ott olyan jó érzés volt, mert a futók mind köszöntek nekem:))) Rém büszke voltam magamra, hogy ezek szerint én is futó vagyok:))))

 

A kék pólós srácért meg drukkolok, hogy jelentkezzen:)))))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!