Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 268 529 km-t sportoltatok
Dublin, maraton

Laughing

egnisz | 2007-07-03 14:52:37 | Nincs hozzászólás!
Ma reggel teremben nyomtam, kicsit felve, milyen lesz, de jol esett nagyon.
Mar alapbol jol indult a reggel, jogaval kezdtem, ami csak 20 perc ugyan, annak is meditacio meg relaxacio a fele, de tenyleg laza lesz tole az ember, olyan "kit erdekel a vilag, en jol vagyok" laza. (ilyenkor szoktam aztan persze frankon elkesni, na de nem innen, mert flexitime mellett ehhez mar tenyleg tehetseg kellene)
Aztan az is kiderult, hogy az egyik legjobb baratnom jon a baratjaval Dublinba munkat keresni, ami megint csak sokat javitott a hangulatomon, szoval mar eleve tokre fel voltam spannolva.
Es a futas is olyan jo volt, kellemesen meghajtottam magam, olyan jol esett. Aztan igyekeztem alaposan nyujtani, meg lehajtottam a szokasos magnezium pezsgotablettat is. Eredetileg a labgorcsolesre ittam, de lehet, hogy osszefugg ezzel a vadli dologgal is, szoval biztos ami biztos.
Holnap reggelre laza 8 kili az eloiranyzat, nagyon szoktam ezeket a szerda reggeleket szeretni, remeljuk jo lesz holnap is.

Amikor nagyon nem megyEmbarassed

egnisz | 2007-07-02 13:40:28 | 4 hozzászólás

A mult heten egesz jol ment a futas, leszamitva a hetfot, amikor azert eleg nyogvenyelosre sikerult az intervall futas a szalogon. De szerda baromi jo volt, nem idore, de jol esett nagyon, 8km, csak lazan. Csutortok reggel meg 5kmt futottam, meg voltam elegedve az idommel, bar nem volt annyira jo, de ugy ereztem, magamhoz kepest azert jol mentem.

Tokre keszultem a szombatra, 8km, a parkban. Mivel 14-en lesz egy 5 merfoldes verseny, gondoltam ez remek alkalom lesz megnezni, hogy akkor hogy is menne. Hat, remeljuk ennel jobban fog menni. Valahogy olyan nagyon faradt voltam, es mihelyt jott egy kis emelkedo rogton ereztem jott az a nagyon kellemetlen erzes a vadlimban, mintha kobol lenne az egesz. Nem tudom mi ez, de nagyon rossz nagyon...Frown Nagy nehezen vegigszenvedtem a 8kmt, de rengeteget gyalogoltam, szoval meg futasnak se nagyon neveznem.

Sebaj, gondoltam meg akkor, majd holnap. A terv ugyanez, ugyanekkor, ugyanennyi. Es azert se. Vasarnao szinte ugyanez ismetlodott. Talan tobbet futottam, mint szombaton, de meg igy is borzalmasan sokat gyalogoltam. Utana meg persze a lelkiismeretfurdalas. Nem igazan tudom, akkor mi is az, amit rosszul csinaltam, mi nem volt olyan mint egyebkent. Talan az idozites nagyon szerencsetlen. Nem nagyon szoktam reggeli futas elott enni, de azt hiszem, az, ha fel 11-kor indulok el csekely reggelivel nem szerencses. Pedig vasarnap ettem is muzlit kb 3 oraval indulas elott. De mindegy, eltesszuk tapasztalatnak. Holnap megyek megint, remeljuk jobb lesz.

 Hat ilyen volt a hetvege. Egyetlen pozitivum, hogy pentek, szombat vasarnap is jogaztam. Es nagyon jol esett. Sot, beszereztem egy AM PM Joga dvdt is, es elhataroztam, hogy minden reggel vegigcsinalom a reggeli reszet.

2008-11 hó (1 bejegyzés)
2008-10 hó (2 bejegyzés)
2008-06 hó (3 bejegyzés)
2007-07 hó (2 bejegyzés)
2007-06 hó (4 bejegyzés)