Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 589 846 km-t sportoltatok
Elügetek bármeddig

Még mindig pihi

Mara | 2014-02-23 20:44:55 | 2 hozzászólás

Voltam próbafutni szombaton. Szépen alakul a dolog, de nagyon enyhén, mégm indig fájdogálta térdem futás után, de futás közben már nem. Így azt hiszem ki-ki merészkedem az elkövetkezendő 2 hétben egy kis kardiós gyaloglásra, hogy ne egyből futással terheljem le a térdem - lehet, az se tesz neki jót. Mármint a hirtelen váltás. De nem sírok most nagyon, hogy nem mehetek futni, ugyanis elhatalmasodott rajtam a megfázás és a láz, így ma - lovaglás után :D - nem mentem már sehová. (A nap elején nem voltam még ilyen ramatyul xD)

 

Szóval, mondhatni nem a mai al egjobb napon. Betegség, a lovaglás kicsit nehézkes volt (kenjük azt is a betegségre :P), illetve ami még ma történt:

Épp befejeztem az ebédet és vittem vissza az élelmet a hűtőbe, mikor látom, hogy a szomszéd macskája játszik valamivel az udvaron. Nyáron gyíkokat fogott meg, őket elvettem tőle, tekintve, hogy minden hüllő védett itthon. De februárban nincs gyíkszezon. Odamentem hát, és láttam, hogy egy kis házi egérrel játszik a macska, aki még élt. Namármost, én tudom, hogy a macskának az a dolga, hogy megfogja az egeret, meg ösztönök, meg minden, de mint patkánytartó és elkötelezett rágcsálókedvelő, nem hagyhattam, hogy ha ösztönből is, de az egyébként az egész utca által etetett kandúrméretű nőstény macska kínozza szerencsétlen egeret. Így hát kisebb harc árán, de megszabadítottam a még mindig élő és lélegző zsákmányától. Szegény kis egérke, aki akkora volt, mint a legkisebb patim feje, nagyon meg volt ijedve, szóval behoztam a házba és megnéztem, mi van vele. A bal hátsó lábán volt egy nagyon mély sebe, lebetadinoztam neki és betettem a patik kisketrecébe, amit sérülés esetére tartunk fent. Kapott magkeveréket, patinasit, tojást, sajtot és vizet is, de csak feküdt ott szegény. Erősen sejtettem, hogy nem éli túl a dolgot, de ha így is lesz, akkor se élő macskajátékként végzi. Alig 40 perc múlva szegénykém nem élt. Eltemettük a kertben.

 

Ezek után sűrűn ismételgettük ap atiknak, hogy soha olyan jó életük nem volt, mint nálunk (házhoz jövő prémium kaja, állatorvosi ellátás, nyugodt élet, szeretet, meleg lakás, tiszta alom, stb.) ésl egyenek rohadtul hálásak. Persze, ők úgy látják, hogy nekik ez jár :) Szegény egérkét meg nagyon sajnáltuk, azért szerettük volna, ha megmarad :(

2 hozzászólás

oszanna 3778 napja
oszanna képe

Hát nem tudom, lehet velem van a baj, de azt valahogy nagyon utálom, mikor beköltöznek az egerek a házba... :/ :P

Egyébként jó futást, jobbulást! :)

Mara 3778 napja
Mara képe

Nem sok vizert zavart volna a kicsike az 5 patkány mellett :D Természetesen, ha túlélte volna és felépült volna, akkor elengedtük volna, ha nem lett volna 100%-ban egészséges, akkor velünk maradt volna és kezeltetjük, mert mégiscsak vad xD De elpusztult szegényke.

 

Köszi, igyekszem végre felépülni :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-07 hó (1 bejegyzés)
2014-04 hó (1 bejegyzés)
2014-03 hó (6 bejegyzés)
2014-02 hó (4 bejegyzés)
2014-01 hó (4 bejegyzés)