Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 653 313 km-t sportoltatok
Újrakezdés nulláról

Leukémia után...

Apa77 | 2014-03-02 18:12:56 | 7 hozzászólás

Tavaly elég forró nyár volt, de mégis találtam alkalmat a futásra, leginkább reggel, vagy éjszaka... szerettem éjjel futni, a kerékpárút kivilágított, illetve elég nyugis helyen haladt. Aztán köszönhetően a futásoknak, elkezdtem fogyni... rámfért :) Augusztus végén furcsa dolgokat tapasztaltam. Legyengültem, és légszomjjal köszködtem, majd jöttek a csontfájdalmak.
A háziorvos nem nagyon volt képben, így szeptember 4.-én bevánszorogtam a sürgősségire (Veszprémben) nem telt el 5 óra és Budapesten a Szent László kórház hematológiai osztályán feküdtem. A diagnózis AML (acut myeloid leukaemia)
Néhány közben otthon töltött nap kivételével február 20 -ig a kórház, illetve egy kis szoba volt az otthonom. 4 kemoterápiás kezelés után úgy néz ki rendbejöttem. Bár a csontvelő vizsgálat eredményéről, és a továbbiakról hétfőn lesz eredmény, a vérképem nagyon jó, így talán elkerülhetőek a további kezelések, illetve a csontvelőtranszplantáció is.

Tudom, hiszen tapasztaltam hogy a sport mennyire jó hatással van az egészségre és az immunrendszerre, így a továbbiakban ezt tökéletesen be akarom építeni az életembe.

Persze most még erőnlétről sem beszélhetünk, de mióta itthon vagyok minden nap legalább 5-6 km-t sétáltam, illetve már egy kellemes uszodai délelőttön is túlvagyok.
Holnap kezdem az első rövid kocogásomat, s ezzel kívánom elkezdeni az Edzésnaplómat is... illetve egy teljesen új életmódot.

7 hozzászólás

Briel 3778 napja
Briel képe

Teljes gyógyulást, és egészséges, boldog életet kívánok Neked! Hajrá!

Bozót 3777 napja
Bozót képe

Csak előre :)  

- Adrus - 3777 napja
- Adrus - képe

Hajrá !!!!!!

torolt_13926 3777 napja
torolt_13926 képe

Teljenek az oldalak! Sok-sok oldal :)

Czeglédi Ferenc 3777 napja
Czeglédi Ferenc képe

MINDEN JÓT KIVÁNOK NEKED, ÉS SOK-SOK EGÉSZSÉGES FUTÁST!!!

Apa77 3777 napja
Apa77 képe

Köszönöm szépen Mindenkinek! :)

 

monique 3777 napja
monique képe

hajrá!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!