Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 624 859 km-t sportoltatok
Rántotthusi
Indul a mandula!
Idgie | 2009-07-14 23:34:21 | Nincs hozzászólás!
Nos, most egy darabig el fog maradni jó pár futás, de helyette legalább nem tudok enni.

Messzemenő és egyedi tehetségem tehát megmutatkozott a hétvégén, ugyanis egy tüszős mandulagyulladás boldog tulajdonosa vagyok úgy, hogy már legalább 16 éve nincs mandulám és azóta ráadásként még 3 csonk(mármint a garatmandulák csonkjai!!!) eltávolító műtéten is átestem.

Mit tesz isten, jön ez a dolog, a házi orvosom az arcomba röhögött, hogy de bizony de ez tüszősmandula, ennek következtében a nyílt-sebek-a-nyelőcsőben érzéssel élek együtt, nagy szerelemben.

 

Sajnos emiatt megint kimaradt egy csomó edzés és teljesen lelombozódtam:( Igyekeztem volna egyébként heti 4 futás körül tartani a dolgot, és a múlthéten 3 alkalom szerencsére megvolt, mielőtt leterített a kórság.

Hozzáteszem, közel s távol én vagyok az egyetlen aki beteg, úgyhogy ez már minimum dupla akkora attrakció, mint egy laza megfázás.(tapsokat köszönöm, a virágokat az öltözőbe kérem, a csokit helyben fogyasztom).

 

Valószínűleg egyébként az ajánlások alapján egyelőre a Margit-szigeti körfutással kezdem, előtte pedig majd edzek ott is párat, hogy ne érjen meglepetésként a terep, ugyanis még soha nem mertem oda kimerészkedni, ha megyek oda futni, tuti, hogy a többi futót fogom követni, nem is tudom merre kell menni(de talán nem lesz olyan nehéz kitalálni amúgy az út irányából...:)).

Nos tehát ennyi, a versenyeket meg még tervezgetem!:) Addig meg mindenki másnak jó futást, én csak itthonról irigykedem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!