Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 624 644 km-t sportoltatok
Rántotthusi
Le a hurkákkal!!
Idgie | 2009-07-19 13:55:04 | Nincs hozzászólás!

Áhh, ma végre futottam, a lábadozás után először.

Sajnos ez az egy hét kihagyás nem tett valami jót, de legalább pihenhettem.

Szóval vittem magammal a húgom, meg a kutyám, de nem bírták valami jól mert a végén miután besprinteltem a célba, még vártam vagy 5-6 percet rájuk, mire nagy nehezen odalihegtek, én meg addigra már nem is szuszogtam nagyon, szóval jól sikerül a mai.

Ezután a torna, 6x50 hasprés, 3x50 oldalra hasizom(mindkét oldal), 6x30 combizom térdelőtámaszban mindkét oldalra, 3x50 combizom oldalra, hátizom gyakorlatok(mindig változó, hogy mennyi).

Most úgy csináltam, hogy minden pl. 50 hasprés után pihentem 1 percet és addig nem csináltam semmit, majd elölről megint 50. Elvileg eddig is így kellett volna, de nem bírtam. Igazából 1 hónapja még csak fele ennyit csináltam mindenből.

Nagyjából hetente 4-5ször csinálom ezt, ha van rá lehetőségem, akkor reggel és este is.

Ezenkívül kenegetem magam bőrfeszesítő krémmel, hogy eltűnjenek a csúnya részletek:) Na egyelőre ennyi, a versenyekre meg készülgetek, egyelőre Margitszigetfutás!!!

Jövőhéten már kimegyek oda is futni, csütörtökön pedig kiderül, hogy mi történik a következő 2 évemben....elég húzós, már nagyon idegeskedem miatta.(júli. 23. egyetemi ponthatárok kihirdetése)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!