Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 653 946 km-t sportoltatok
kifutok a világból
Tenisz szenvedés
szami | 2009-08-22 12:07:31 | Nincs hozzászólás!

Szerdán végre erőt vettünk magunkon, és elmentünk teniszezni. Már ha tenisznek lehetett nevezni azt a bénázást, amit levágtunk, De valahol mindent el kell kezdeni.

Ezzel nem is lett volna baj, kiskubiztuk, hogy egész héten tök üresek voltak a pályák, hát gyorsan lefoglaltuk a szerdai napra, 1 órára az egyiket. Persze, hogy pont akkor játszottak a másik pályán is. 2 idősebb pasek röptette a labdát, elég korrekten. Mi meg odaálltunk a mellettük levő pályára (nem lévén másik), hogy akkor mi is kipróbáljuk, mit tudunk, vagyis inkább mit nem. Na az első pár ütögetésnél már átküldtük a paskókhoz a lasztit. Nem örültek neki. Hozzátenném én sem, de hát nem olyan egyszerű ez a tenisz-dolog, mint képzeltük. Apa jól elszórakozott, velem ellentétben. Én egyre kínosabbnak éreztem, hogy nem tudom az istennek sem egy helyre odapasszítani a labdát, sőt, állandó jelleggel felküldöm az egekbe. Úgyhogy az egy óra végeztével viharos sebességgel pakoltam össze a cuccunkat, és téptem ki a pályáról, szerintem a kedves sporttársak legnagyobb örömére. :o)

Mindenesetre nem adom fel, már kitaláltam, hogy ezentúl reggel 6 felé megyünk, akkor tuti nem lesz olyan hülye rajtunk kívül senki, hogy odamenjen. Remélem. Így nem zavarunk senkit, nyugodtan bénázhatunk, és talán még bele is jövünk. Előbb vagy utóbb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2009-10 hó (3 bejegyzés)
2009-09 hó (4 bejegyzés)
2009-08 hó (8 bejegyzés)
2009-07 hó (7 bejegyzés)