Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 624 309 km-t sportoltatok
just run :)

Második hét közepe

szüdzsike | 2010-05-13 09:21:47 | 2 hozzászólás

Ma reggel vágtam neki a kijelölt időtervnek (4*3 perc futás és 4 perc gyaloglás). Drágám, aki reggel szokott járni futni pihenőnapot tartott és velem együtt csinálta végig az edzést.
Azért a reggel, mert bár nem vagyok cukorból (és egy kis eső nem árt meg), de délutánra mondja a zivatart és este munkahelyi buli lesz ahova nem biztos hogy odaérnék, ha délután sz@rrá ázom.
Reggel egyébként jobb eszeni, mert feltöt energiával, csak annyi hogy nehezebben melegedek be mint délután, illetve korábban kell kelni (fúúj...:) ) hogy a munkába is beérjen az ember.
Útközben láttunk egy kacsát kiskacsákkal, a Nemzeti Színház mellett, olyan édesen "futottak" előttünk. Biztos halálra rémültek...Így gyorsan el is bújtak a sövény rejtekébe:)

Más: Adnátok tippet, hogy szakadó esőben hogy öltöztök fel? Baseballsapi (sima, vagy vmi különleges futós), vagy esőkabát?:) széldzseki,.. mert jön a szar idő és nem szeretném kihagyni a vasárnapi illetve a keddi edzést...

2 hozzászólás

Bozót 5156 napja
Bozót képe

Bocs, kissé megkésett tanács, de esőben ha nincs jóü minőségű, lélegző anyagú, vízálló cuccod, akkor inkább kevesebb holmi ázzon rád+ széldzsekki-féle ami nem enged kihűlni. A lgfontosabb, hogy edzés végén rögtön vedd le a vizes holmit. Az ember általában nem közben fázik meg, hanem utána.....

szüdzsike 5153 napja
szüdzsike képe

köszi!!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!