Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 54 583 886 km-t sportoltatok
Mona teker Vagy fut. Majd eldől :D

halmozom

Mendemona | 2011-02-05 22:27:43 | 5 hozzászólás

Valami rendszert kell tákolnom belőlük, mert annyi mindent csinálnék egyszerre, hogy nem fér bele. Ott a futás, de valahogy még kevés, mert nem megy sok belőle, viszont mindenhol azt olvasom, ne mindennap, legyen pihenőnap a futkák között. Aztán ott az úszás, tudom, hogy úgysem bírom ki sokáig, hogy ne másszak bele a vízbe, amikor kölkek edzenek hétfőkeddcsütörtök este. És még ott a torna, amit most a leghatékonyabb izomcsinálónak tartok, így két nap után Nyelvöltés és még töprengek a kangoo-n is, ha van a környéken, akkor megnézem.

Nem tudom, hogyan gyömöszölöm ezeket bele a hét 168 órájába, mert oké, hogy még pár hónapig nem dolgozom, deazért ugye van a família,ami egy darab Lukasz és három darab kölök, van a suli, ami meg vizsgaidőszak, aztán remélem az utolsó vizsga után egy hónap múlva nem kell vizsgáznom pótót, ésakkor vége. 

Jaigen, és várom az izomlázat, mint valami értékmérőt, meg azért is, hogy teszteljem az új melóm, mennyire hatékony az izomláz ellen.

És azért nem tagadtam meg magam. Zsúrról hazahozván kölekeket, még két tányér tiramisut azért így éjszakára bekebeleztem. 

5 hozzászólás

ORBEA ORCA 4891 napja
ORBEA ORCA képe

Ahhoz képest,hogy sokáig jól elvoltál a hét hét napján sport nélkül,most hirtelen nem tudod,hogy oszd be a hét sajnos csak hét napjára a  4 féle kiszemelt sportot...Nekem pedig a "mindössze" 3 sport összehangolásával is komoly gondjaim vannak 28 év aktív sportolás után...Hidd el,nem fogsz minimál hájjal rendelkezni akkor sem pár hónap után,ha mind a négyet csinálod,az nem úgy működik.

Én a helyedben heti 3szor futnék,ezek közül az a legnehezebb,tehát legjobb alakformáló,és mellette a gyerkőcök úszása közben jólesően úsznék heti 2X mondjuk.Még ez is 5 nap mondjuk,tehát egyszer a héten egy napon futnék és úsznék is,hogy maradjon 3 pihenőnap,ahol tudnék regenerálódni ilyen edzettségi szinten

Mike01 4891 napja
Mike01 képe

Szia..sztok.

Bocs, hogy kozbevagok a sajat "gondommal", de nekem is epp ez a bajom. Most, hogy ujra lesz majd keros edzes, es a futas is megmarad, igy mar sanszos, hogy nalam csak harom sport van, de a 3. (testepites) fog redukalodni.. :(( Egyszeruen nem lehet beilleszteni annyi helyre, hogy legyen azert pihenonap is. (Ezen epp ma este toprengtem, hogy holnap mi legyen: futas, testepites, mindketto, vagy egyik sem. Az egyik sem kizarva, mert ma nem terhelodtem le, de ez nyaron nem fog menni.....)

Mendemona, nem tudom miota sportolsz, de szerintem elso korben (mondjuk egy evig) kezdj "csak" 2 sportaggal. Az egyik amolyan tartalek, kiegeszito fele. Inkabb kevesebb fele, de azokban legyen rendszer, minthogy tulvallad magad, aztan dugaba dol az egesz. Anno mikor angolt tanultam, akkor ugy voltam vele, hogy eleg napi csak 30 szot megtanulni, de az legyen meg minden nap. (Mondjuk idohoz nem voltam kotve, gondolom te sem vagy versenyhez kotve...)

Sok sikert a tervezeshez.

Mike

monique 4891 napja
monique képe

orbea orca első mondata telitalálat. szerintem idővel úgyis kitalálod h melyik sport(ok)hoz lesz igazán kedved/melyik elég praktikus neked, aztán csak az(oka)t fogod csinálni. :)

izomlázat meg felesleges várni értékmérőként, szerintem nem jó, ha gyakran van. szerintem csak extrém (=a megszokottnál nagyobb) terhelés után illik jelentkezni izomláznak.

Mendemona 4891 napja
Mendemona képe

Igen, szerintem a futás marad a fő vonal, és mellé bringázok, mert azt le is felejtettem a listáról)

Az úszás az már csak ilyen komfortjellegű kikapcs lesz, egybekötve némi szaunával.

Mi az a 'keros' edzés?

Mike01 4891 napja
Mike01 képe

"Kero" a kerekpar roviditese. En gyakran hasznalom.

Atlagban napi 40-60perc mozgas mar nagyon jo, ezt is erdemes szem elott tartani. (A 24-bol 1 nem igazan sok. Kevesebb, mint 5%...) Jo edzeseket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
2014-04 hó (1 bejegyzés)
2014-01 hó (1 bejegyzés)
2012-06 hó (1 bejegyzés)
2011-09 hó (1 bejegyzés)
2011-08 hó (1 bejegyzés)
2011-07 hó (1 bejegyzés)
2011-06 hó (8 bejegyzés)
2011-05 hó (5 bejegyzés)
2011-03 hó (3 bejegyzés)
2011-02 hó (12 bejegyzés)
2011-01 hó (2 bejegyzés)